Tegnap férjemmel összevesztem azt mondta már össze is... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ezt a ferfi-no osszehasonlitast valahol mashol szedted magadra, itt senki nem emlitett ilyet, bar az teny, meg egy ferfi sem probalt meg not azzal megfogni, hogy gyereket szult neki.
Mindenkinek lehetnek rossz dontesei, nekem is volt rossz valasztasom (nem is egy). Nem kell belesullyedni, de be kell latni az embernek a maga hibajat is, meg a masik korlatait is.
Gyokeresen nem lehet senkit megvaltoztatni, de ha ertelmesen meg tudjatok beszelni a problemat, akkor valahol kozepen osszetalakozhattok.
Vagy marad a lent emlitett cihazkodas.
Ezt szerintem nem írta senki, azt már igen hogy elég naiv dolog azt hinni hogy egy házasság + gyerek alapvetően átformálja az embert.
Nem vagy rossz, csak nem vetted figyelembe a "ki milyet szakít olyat szagol" szakállas öreg igazságot.
Nem magas lóról beszélek erre számtalanszor kellett saját magamat is emlékeztetnem, hogy mit erőlködök én hisz az emberem akkor is ilyen volt amikor annyira fene mód kívántam ezt az összetartósdit, max én voltam toleránsabb.
Az pedig bődületes butaság hogy azok a párok akik nem jönnek ki egymással együttmaradnak a gyerekre hivatkozva.
Ki a fene ìrta,hogy tűrj?
Van szád! Nyisd ki ès beszèlj meg vele mindent.
Ha nem megy akkor meg kalap kabát!
Köszönöm a hozzászólásokat.
mindenki írását át olvasva, sajnos az a lényeg, hogy fogadjam el ilyen párt férjet választottam, és ne akarjak formálni alakítani.
Úgy érzem ebben a vallomásban én vagyok a rossz, érdekes a pasi csinálhat bármit a családja gyereke nem számít, bezzeg ha nő anya csinálná ezt akkor el lenne ítélve. Tehát a pasiknak mindent szabad, a nő meg tűrjön
Egy párkapcsolati tanácsadó írta ki régebben a facere a férfiak és nők legnagyobb párkapcsolati tévedését.
Nők: "Meg fog változni" Nem. Nem fog.
Férfiak: "Sosem fog elhagyni" De igen. Elhagy.
Lehetne. De maga a fórumindító is írta, hogy remélte, hogy majd más lesz, ha lesz gyerekük, ha család lesznek.
Az azt hittem, azt reméltem kezdetű mondat szerintem több életet döntött romba, mint bármi más.
Bulizik, és szüleinél sokat van. Van egy kérdésem. Hűséges?
Ha igen, akkor szerintem nincs baj. Talán neked is kellene lazítani egy kicsit. Te jó feleség vagy? Megengeded a másiknak, hogy önmaga legyen, vagy azt kell tennie, cselekednie amit te szeretnél, és elhatározol? Van saját akarat. Ezt egy kapcsolatba meg kell tartani, mert a másik úgyérzi meglesz fújtva, ha az ő személyisége nem érvényesülhet, csak fejet hajthat mindenre. Beszéljétek át a dolgokat. Enged bulizni, ha akarja. Vagy menj el vele. Ha ő ezt igényli, tegye. Mindig minden változik. Egy a lényeg. Téged szeressen. Ha meg nem hűséges, akkor egyértelműen pá pá.
Sok nő még mindig azt hiszi, hogy a házassággal és a gyerekkel meg lehet fogni vagy változtatni egy férfit! 🤦♀️
Így jártál te is! Tudtad, mit vállalsz!
megagiga lájk :).
Abszolút összefoglaltad a lényeget
Hozzámentél egy emberhez, akiről már akkor tudtad, hogy más mint, amit szeretnél, de remélted, hogy majd más lesz? 🫣
Sajnálom, ha itt és most kell megtudnod, de ez nem így működik. Nem egy robot, akibe más adatokat táplálsz, és majd más lesz az eredmény. És nem is egy kutya, akit most idomíthatsz.
Csak a naìvak remènykednek ilyesmiben.
Kutyából nem lesz szalonna.
Te sem epp erettem valasztottal apat.
Nem megvaltoztatni akaradod, csak azt, hogy mas legyen. Hogy is van ez?
szegény pasik, teljesen el vannak nyomva...
Éljen a single élet...-)))
Álom lehet az èlet mellette...
Közölnèm vele,hogy a gyerek miatt nem kell maradnia,azaz takarodó!
Azonnal, vagy annál gyorsabban!
De szeretnék egy férjet, aki csak a gyerek miatt van velem.
Ha ez igaz akkor neked is jobb lenne, neki is ha különcuccolnátok.
További ajánlott fórumok:
- Már miért bánnám meg, hogy a férjemmel feküdtem le először, és azóta se voltam mással?
- Ma csúnyán összevesztem a férjemmel az anyósom miatt, aki...
- Undok voltam tegnap a férjemmel, pedig nagyon szeretem!
- Azt mondta szeret, összevesztünk és újra ismerőse az exe
- Tegnap voltam méhszáj fagyasztáson. Mondta a doki, hogy lesz egy kis folyás.Azóta folyamatosan van és nem is kevés.Ez normális?
- Tegnap egész nap lázas volt a kisfiam. Kúp, kanalas lázcsillapító, végül hűtőfürdő segített. A doktor azt mondta egynapos láz. Szerintetek?