Te mit tennél a helyemben?Egyedül.... (beszélgetés)
Annak ellenére, hogy én két szülőmet ápoltam és temettem el, nem vagyok ebben jártas, mert az én külföldön élő húgom maximálisan helyt állt anyagilag.
Nem tudom most is lehetséges e, de azelőtt lehetett kötelezni a gyerekeket törvényesen, a kis jövedelmű szülő támogatására. (Szülőtartás)
Talán ebben az esetben is lehetne kirovatni rájuk valamilyen összeget, hogy a Te létezésed biztosítva legyen.
A nyugdíja mennyi és annak mi a sorsa?
Különösen azért, mert az ÖRÖKSÉGÉRT sorakozni fognak.
Valahol értelek, itt van amikor a realitás harcol a lélekkel.
Tény, hogy azt sem engedheted, hogy felcsapjanak a hullámok a fejetek felett.
Csak az a megoldás ha elmész részmunkaidőbe dolgozni, és addig tesód vigyáz rá.
Hát nem akarlak elkeseríteni de szerintem 6 hónap reálisabb ebben az esetben :(
Remek! Milyen ismerős ez...
Én ezt már végigcsináltam, és nem volt kellemes.
Mikor kezdődött nála? A morfiumtapasz egyébként csak csökkenti a fájdalmát, de attól ő még beteg. :(
"Ha együtt éltetek eddig is, akkor tény, hogy tőled várható el"
Ebben nincs igazad, ne haragudj. A testvéreket nem ugyanúgy megszülte és felnevelte az édesanyjuk? A beteg szülő ápolása nem függ attól, hogy most az egyik gyereke még otthon lakik-e vele vagy sem.. Meg kell beszélni velük, vagy az anyagi támogatás is jó lenne szerintem! Állj a sarkadra, légy határozott.
A testvérekkel minimum az anyagiakat meg kell osztani. Mármint a terheket. Énnekem nincs tesóm, így az én gondom volt az anyukám, meg a lányomé.
Valójában én csak az unokatestvéremékből tudok ki indulni. Ott öten vannak, és az egy szem lánynak volt a gondja az édesanyjuk hosszú éveken keresztül.
Aztán amikor eltávozott, nos akkor már mindenki jelen volt.
A szomszéd asszony 5. évig ápolta az édesanyját, aki agyvérzéses volt. Ott a fiú testvér anyagilag állt helyt.
Én is csak két megoldást tudok neked javasolni.
Egyik, hogy állj a sarkadra, és legalább anyagilag álljanak melléd a testvérek.
A másik internetes munka, van elég szép számmal.
A legjobb megoldás a kettőt ötvözni. Épp elég az ápolás, legalább anyagilag vegyék ki a részüket.
Egyébként csak azt kérdezem, ezt annak idején nem tisztáztátok?
Egyébként sikerült már az utolsó stádiumban lévő tüdődaganatosnak is meghosszabítani az életét, úgy, hogy elég minőségi életet élt.
az egyik külföldön él,jól!a másik 15 km-re ő is jól.csak mi vagyunk csórók.havi 215 000 ft a keresetünk és 210 000-ret kellene kifizetnünk belőle.na puff....
Jelenleg 50-es morfium tapaszt van anyukámon,de az orvos szerint akár 1 évig is élhet még.ez jó,csak addigra már teljesen tönkre megyünk.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de nincs egyszerű dolgod.Most mondanám azt, hogy azt feltételezem, hogy rád akarják ezt a "dolgot" sózni a testvéreid.
De az sem zárom ki, hogy félnek szembenézni ezzel.
Ha együtt éltetek eddig is,akkor tény, hogy tőled várható el,ha nem akkor bízony mindenkinek részt kellene vállalnia.Egyéb esetben tőlük függ.
Biztos nehéz,de maradj otthon egyelőre maradj vele amíg lehet.
Nagyon sajnálom!
Hívd meg a testvéreidet magatokhoz, és "véletlenül" hagyd ott őket Anyuddal, hagy tapasztalják meg, milyen szörnyű egy beteg embert istápolni.:(( Tudom, nem szép dolog, de célravezető. Ha meg ebben nem segítenek, akkor segítsenek anyagilag.. Szemétség amit csinálnak..:s
Egyik sem vállalja,hogy besegít? Sajnálom,hogy ilyen testvéreid vannak:(
Milyen munkát kapnál?Délelőttös?Vagy..mondjuk részmunkaidő nem megoldható? Mert amíg nem vagy ott vele,kérhető a háziápolás,a körzeti orvos erről többet tud mondani.Mindenképpen járj utána.
Nagyon sajnálom, hogy beteg az édesanyád! :(
Meg kell beszélni a testvérekkel, hogy egyedül nem bírod ezt csinálni, sem lelkileg, sem másképp, igenis segítsenek be ők is. Felváltva lehet, illetve kell is ezt csinálni. Főleg, ha lenne munkalehetőséged is!
Kitartást kívánok neked!
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Adva van egy ötbetűs szó, egy betűt elvéve vagy hozzáadva írjuk be a következőt! Egyedül is játszható!
- Szeretsz egyedül lenni?
- Mit tennél, ha holnap reggel arra ébrednél, hogy egyedül te maradtál életben ezen a világon, az összes többi ember eltűnt?
- Mit tennél ha lenne másfél nap olyan szabadnapod, amit teljesen egyedül tölthetesz?