Te miért szereted a párod? (beszélgetés)
Nagyon jó kérdés vajola!!!
Úgyhogy tessék megeröltetni a szíveket pár kis sor erejéig hogy lássuk ki és miért szeret....
Egyébb vélemények????
:D
mert olyan amilyen.
:)
akkor most az baj, h én tudom, h miért szeretem?
Azért mert sztem én vagyok a világ legmázlistább csaja, h még szabad volt. (Nem mellesleg nem is értem h. hogyan).
Azért mert férfias, vicces, jókat lehet vele röhögni. Mert szeretem az illatát, és nem undorodom az izzadságszagától (mint korábban másokétól), sőt még azt is szeretem. Mert ad magára, mert nagyon jó apuka lesz. Azért mert okos, határozott és céltudatos. Mert büszkén járkálhatok mellette az utcán:)
Azért mert jólesik ha megölel, és ha két napig nem látom vagy akár csak egyig mindig akaratlanul mosolyra húzódik a szám. Azért mert tud komoly lenni de infantilis is. És persze azért is mert elvisel amikor ok nélkül hárpia vagyok meg fúria.... Jesszusom én tele tudnám írni a fórumot... Ez most akkor nem normális?
jaj tenyleg!!!
Bocsi :)
akkor magyarazd :)
kivancsian varom, neked mi a velemenyed :)
ez is lehet egy ok :)
nekem volt részem olzan pasiban aki nem csókolt jol...és vhogy nem is szerettem meg...
igen ebben igazad van!! én is mindíg akkor tudtam megfogalmazni a miértet ha már vége volt a dolognak...
de most felmerült köztünk ez a kérdés és egyikünk sem tudott rá válaszolni...vagyis megfogalmazni a miértet...ezért tettem fel ide a kérdést...
:)
További ajánlott fórumok:
- Szereted ha a párod a melledet simogatja?
- "nem szereted, csak szeretni akarod a párod..." avagy mik a jelei a kihűlt szerelemnek?
- Te szereted a Valentin napot? Meg is tartjátok a pároddal?
- Mit csinálsz, ha önző és irigy a párod veled szemben, de te mégis nagyon szereted évek óta?
- Miért szereted a párod, mit szeretsz benne és mi az első gondolat, ami eszedbe jut vele kapcsolatban?
- Milyen apróságokkal mutatod ki a párodnak, hogy szereted?