Szereted ha a párod a melledet simogatja? (beszélgetés)
Szeretem. :) Főleg ha szájjal izgatja ;)
Sőt a férjek is jó lenne ha megtanulnák, Miért kell az önvizsgálat a női mellnek.
Jó kis előjátéknak is megfelelne. Massszázs.
Nem erőből markolászni... Azt nem szeretném.
Akkor itt vagyok én!
Gyűlölöm!
Igen, válaszolhat.
Szerintem Ti is szeretitek, mivel ott is vannak idgvégződések.
" Az erogén zónák az emberi test olyan területei, amelyek ingerlése azok fokozott érzékenysége miatt szexuális izgalmat vált ki. Egyéntől függően ez akár a test minden területe lehet, de a férfiak és nők többségének gyakori (és közös) erogén zónáik vannak. Bár a leggyakoribbak egyes bőrfelületek, ezeken kívül például a prosztata a férfiaknál, és a csikló a nőknél szintén erogén zónának számítanak. Általánosságban igaz, hogy a férfiagyra a látvány, a nőkre pedig az érintés hat serkentőbben. "
Még, h szeretem-e,
Egyenesen imádom!! Leginkább, mikor az ujjaival izgatja.... :PP
Látom, átment tréfába ez a fórum.
Magam részéről annyit: még egyetlen nővel sem találkoztam, akinek a cicisimi (és egyéb cicikkel való férfifoglalatosság) ne jött volna be!
Persze, csak ha finoman... ez érthető! Mi sem kedvelnénk a "szorítsuk meg neki jól és csavargassuk meg!"-opciót a Legférfiasabb Testrészeinken.... nekem már a durvább fogazás sem jön be a makkomon és környékén.
További ajánlott fórumok:
- "nem szereted, csak szeretni akarod a párod..." avagy mik a jelei a kihűlt szerelemnek?
- Te szereted a Valentin napot? Meg is tartjátok a pároddal?
- Te miért szereted a párod?
- Mit csinálsz, ha önző és irigy a párod veled szemben, de te mégis nagyon szereted évek óta?
- Miért szereted a párod, mit szeretsz benne és mi az első gondolat, ami eszedbe jut vele kapcsolatban?
- Milyen apróságokkal mutatod ki a párodnak, hogy szereted?