Miért szereted a párod, mit szeretsz benne és mi az első gondolat, ami eszedbe jut vele kapcsolatban? (beszélgetés)
Az első reakcióm: nem tudom :)
Én is ismerem,és többékevésbé elfogado azt a mondást: ha meg tudod mondani, miért vagy szerelmes (vagy mit szeretsz benne), akkor az nem szerelem. Én már ősrégi kapcsolatban élek,szeretm a párom, de csak azt tudnám mondani, hogy őt szeretem,az összes jó és sok rossz tulajdonságával együtt.
Abszolút egyetértek ;)
Fogalmam sincs, hogy mit szeretek benne, de még 11 év házasság után is mosolyra húzódik a szám, ha meglátom vagy csak a hangját meghallom. Pedig ember nincs, aki úgy ki tud hozni a sodromból, ahogy ő tud :D
Első gondolatom a páromról? Hogy merre van?
;)
:D nem igazi,mi?
Mert nemcsak köd van,hanem az ember valóban végiggondolta,hogy ez az ember tényleg nekivaló,és ezt meg is tudja indokolni:)
Hát hiába,ha nem egy kék szempárba szeretek bele,vagy pusztán egy nagy mackótestet ölelgetek,az már nem is igazi:D
Ha meg lehet fogalmazni, hogy miért, akkor már rég nem az igazi a szeretet!
Az első, ami eszembe jut, hogy mennyire hiányzik abban a 8-10 órában, amit külön töltünk és de jó lenne megölelni!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Milyen munkakörben dolgozol? Szereted? Mit szeretsz benne és mit utálsz?
- Minden gondolatot, érzést kitárni, vagy titokzatosnak maradni jobb egy kapcsolatban?
- Ha szeretsz divatosan öltözködni és szereted a női praktikákat...
- Vajon lehet valami előző életbeli kapcsolatunk? Vagy csak azért ez a sok "véletlen", mert annyira körülötte forognak a gondolataim
- Külföldre költözés gondolata merült fel egy új kapcsolat miatt. A nálam elhelyezett kiskorút (16 éves lesz) vihetem-e magammal?