Te is Ausztriában élsz? (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogy nincs-e valakinek meg a Fremdsprache auf Deutsch Österreich A1(egy óriáskerék van a könyv velején) könyv illetve munkafüzet?Ha esetleg valakinek lenne és már nem használja szívesen megvásárolnám.
nem en annal messzebb elek.
Sziasztok:)
Én Füstenfeld mellett dolgozom,élek....valaki?
Booking-on már néztem, de nagyon drágák. Nekünk vmi olcsó kellene.
Sziasztok!
Nem ide tartozik, de hátha tudtok segíteni.
Párommal szeretnénk Felső-Ausztriába menni kicsit kirándulni. Nem tudnátok nekünk olcsó szállást ajánlani 2 éjszakára?
Köszönöm előre is. :)
sziasztok jár erre még valaki ?
Sziasztok!
Tud valaki segíteni? Salzburg vasútállomás közvetlen közelében hol lehet parkolni? Ha lehet, címet kérnék, mert GPS-szel megyek.
Köszi
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy kb hány hétre utalják ki az adó-visszatérítést?
Sziasztok!
Látom nem annyira aktív már a fórum de hátha..:)
Pölsben élő magyarokkal beszélgetnék.
sziasztok,megtudja valaki mondani,hogy Ausztriában hol lehet mályva teát venni?
sziasztok! Van itt valaki, aki Bludenzben vagy a környékén lakik? Én itt élek a párommal. Ő dolgozik, én a tavalyi szezonban itt dolgoztam, az ideiben nem, de most ismét szeretnék. Keresek egy lányt, akivel lehetne közösen tanulni, felfedezni a környéket, tapasztalatokat cserélni, stb! Lányok, aki nyitott erre, írjon! Szép napot Nektek!
Sziasztok! Tudna valaki infot azzal, kapcsolatban, hogy hogyan működik Ausztriában az óvoda? A fiam 3,5 éves. Fél 9-től 15 óráig fogok dolgozni. Betehetem-e fél 8-tól 16 óráig, milyen ellátást kapna, és alszanak-e délután? (azt hallottam, hogy nem altatják a gyerekeket :-S , ez igaz?? ) Köszönöm a segítséget.
Szia! Én Bécsben élek, de senkinek nem javaslom, hogy nyelvtudás nélkūl jöjjön ki. Már a legkisebb munkákhoz is kérik a németet. Ha van egy kis alapod, utána itt már nagyon gyorsan ragad rád a nyelv! :)
Sylvia81! A Wöthi tó mellett van a Minimundus, nagyon szép, tényleg érdemes oda elmenni, de elég messze van. Ha közelebb szeretnél menni a gyerekekkel, akkor van egy bányamúzeum Bécstől maximum 60 kilométerre, s ott állítólag még bányászni is lehet kristályokat. Azt biztos éveznék! :)
Lakáskeresőknek: A privatimmobilien oldalon tényleg közvetítő nélkül hirdetnek, de regisztrálni és fizetni kell hozzá, hogy az ember meg tudja nézni a hirdetéseket. Esetleg próbáljátok meg a willhabenen, bár ott a legtöbb közvetítős, vagy a bazar-on.
Nekem is lenne egy kérdésem, van-e itt olyan aki nyelvtudás nélkül költözött Bécsbe, s hogyan talált munkát? Hol? Min keresztül?
Sziasztok!
Segítene nekem valaki, hogy a SONTIGE AB - egyéb levonásokba mik tartoznak bele?
Sziasztok!Tudna valaki segíteni Ausztriai meloval kapcsolatban a németet most tanulom mennék én konyhára is vagy takarítani.Segítsetek ki szeretnék jutni.
Szia! Nyáron költöztünk ki Ausztriába 3 gyerekkel....most nem igazán tudok írni, de január hetedikén jönnek bekötni kint a netet, akkor több időm lesz és amiben tudok segítek vagy megosztom veled a tapasztalataimat én még úgy is otthon vagyok, ráérek majd. :-)
ams.at, ezen az oldalon vannak valós állások. Vannak munkaközvetítős állások ill. cégek is keresnek, folyamatosan nézni kell, aztán majd csak akad egy jó.
Sziasztok!Ha esetleg valaki tud minősitett co hegesztő állást ausztriába, ami nem átverés kérem írjon üzenetett.köszönöm!
További ajánlott fórumok: