Te honnan merítesz új erőt? (beszélgetés)
Minden nap felkelsz ,és már az megéri!!!!!
Tudom ,illetve naggyából tudom ,min mész keresztül évek óta,hiszen énis hasonló cipőben járok,de mindig érdemes valamiéért kikelni az ágyadból ,és erőtvenni magadon ,hogy tudd csinálni ezt a xaros napot,mert más nemnagyon jut,csak a xaros kis életünk.
Szia! ismerős a helyzet.. de én ilyenkor gyorsan elkezdek írni..pl: nyitok egy új naplót, és leírom, hogy mit, hogy szeretnék mostantól csinálni (enni) és akkor oda jegyzetelgetem a napi dolgokat(evés szempontjából) és akkor..hát nem tudom, így nekem könnyebb, de nem hinném, hogy mindenki így van vele.. Vagy öhmm.. egyértelműen talán a célkitűzés lehet megoldás erre, pl: elutazom külföldre egy hónap múlva, szeretnék új, csini ruhákat vinni, és csak akkor kapok újakat, ha tényleg szükségem van rájuk. Tehát ki kell fogynom belőlük!!!:D:P persze
van egy alap cél, ami nyár-új, szexi bikini bomba alakkal:D (álomálom...:) de ki tudja:) ha enni támadna kedvem rögtön ezekre gondolok, és máris könnyebben megy. Lehet hogy ezek csak apróságok de igenis segíthetnek;) Nem kell elkeseredni, csak elhatározni magunkat, célokat kitűzni, és tudatosítani magunkban, hogy igenis van miért végig csinálnunk!!
Kész!Elegem lett!Besokaltam!Eddig én voltam,aki másokat biztatott,most én vagyok az ő helyzetükben.November leje óta 7kg-t fogytam,az utóbb pár napban majdnem 3-at szedtem vissza.
Ti honnan merítetek új erőt?Egy darabig nem zavart,hogy egy helyben topogok(1hónapig semmit nem fogytam),de már nem látom értelmét.Mérgemben csak ennék.Gondolom sokan voltatok már így...:(((
További ajánlott fórumok:
- Kezdő cicásnak mit ajánlanál. Honnan vegyen cicát? Menhely, tenyésztő? Milyen kezdő csomag kell a cicákhoz?
- Randevúk... honnan kapcsolat?
- Szerintetek a férfiak honnan számítják egy kapcsolat kezdetét?
- Taposó gép honnan fogyaszt, mit formál?
- Öltözködés - Ki honnan vásárol?
- Gyerekhám vagy gyerek"póráz" néven ismert dolgot honnan tudok rendelni?