Taposó gép honnan fogyaszt, mit formál? (tudásbázis)
napi 1 óra taposással mennyi idő alatt lehet látványos eredményt elérni,akinek van tapasztalata?
taposógéptől is függ, vannak nagyon szar gépek, melyeknek relative kicsi az ellenállása (tesco gazdaságos), s ha neked ráadásul még edzett izmos lábaid vannak, nem elképezelhetetlen, hogy az ilyen gép meg se kottyan még magas fokozatosan se.
innen mindenki likvidálta magát?
Ha nincs meg az ellenállás, akkor próbálj gyorsabban lépegetni. Ha a felsőtestet előrehajtod, akkor más izomcsoportot mozgatsz meg.
hát nemtudom te hogy csinálod de rolam 5 perc mulva szakad a viz ésa lábaim sajognak. 10 perc taposás után ha leszállok egy darabig remeg a lábam pihennem kell mert nem birok még lábra sem állni.nekemnagyon sok eröt kell kifejteni hogy tapossak.ugy gondolom az én taposom erős gép(szerintem)
Most fel fogok tenni egy nagyon hülye kérdést (amit még sosem mertem a konditeremben sem megkérdezni): Hogy kell használni a taposógépet? Nekem olyan mintha semmit nem érne, ha rélépek, lesüllyed, utána a másikra, az is lesüllyed. Izomerőt nem fejtek ki, volt hogy fél óráig csináltam és semmi. Milyen ellenállásra kell állítani? Hogy ne süllyedjen le, csak ha nagyon nyomom lefelé? És a felsőtestet előrehajtjuk, vagy sem (mindenkinél máshogy láttam)?
haho már senki sem tapos mindenki feladta???????????????
Na tegnap is hólapátolás volt, kb 90 perc. Érzem is a végtagjaimban.
haho.jo taposast mindenkinek
tegnap nem tapostam mert közbejött a hólapátolás.
Nagyon jól esett. Jól megdobáltam a kutyát.
NA VÉGRE VALAKI,márt azt gondltam mindenki lelécelt erről az oldalrol
Sziasztok, kicsit frissítem a topicot.
Annyit most magamról, hogy inkább csak taposgatok.
Ez a rossz idő annyira ráült a hangulatomra.
sehol senki?mindenki tapos?
ó de tökkéletlen vaok! mondom nem vaok kitarto- tegnp vacsi ma meg ebéd..és most büntudatom van a kaja végett.gyorsan tapostam 5 percet(jo kevés idő igaz!?)
hu te vagy már ügyike!!!!!!!!!!!!!!! jo mán neked van kitartásod és lusti sem vagy!!!! kitartést4 SZORITOK NEKED HA MÁR ÉN LUSTI VAGYOK.
hát ez az énis kételkedem benne!!!!!!!!!!!!
ENNYI LOVÉT KIADNI HA NEM JO akkor?még gondolkodom ,hogy megvegyem-e,meg várom hátha olcsobb lesz...
2 karos ellipszisem van, az egyik merev a másik mozog.A leg magicről én is olvastam ,de még mindig vannak kételyeim.
JA mi az az elipszis amit használsz?Ird be a hoxa keresőbe leg magic-érdekes és nagyon hasznos eszmecserék vannak ott -na és a gép amin tornáznak z sem utolso.Énis nagyon szeretnék egyet csak drága.De ha teis fogyni akarsz az bizi jo lenne-legalábbis aki használa mind esküszik rá.Feltétlenül nézd meg azt az oldalt.És várom válaszod szia.
SZIA!
igen csak sajnos nem rendszeresen,mivel 15 honapos kislányom nemigazán engegi.Bár nagyon odafigyelek az evésre is ,alig eszem valamit-ja és14 ora után már semmit.(esetleg almÁT)Ataposo meg ,engem legalábbis 10 perc után teljesen kifullaszt,még a lábam is remegni szolott.Pedig régebben nagyon sokat tornáztam ,bármilyen kazit végigcsináltam-bár még bele kell jönni.
Úgy vettem észre, hogy mindenki inkább az étrenddel foglalkozik mont a tornával.Én a tegnapot kihagytam de tegnap előtt 1 órát ellipsziseztem,360kcal-t írt ki. Megpróbálom ma is megcsinálni.Te taposol?
Haho hova lettetek ,senki sem fogyott semmit?
Konkrét választ nem tudok adni, mert 1. nem egyforma erősen,gyorsaságban taosunk. 2. az ellipszisem jóval kevesebb kcal-t ír ki mint a taposógépem.Tehát nem tudom. A taposóm 1 óra alatt 1000 kcal-t írt ki, amit nem hiszek,bárhogyan is ömlött a víz rólam és hulla voltam. Az ellipszis 1 óra alatt 400-500 kcal-t ír ki és itt is izzadok rendesen.Szerintem ez a valósabb.
Szia!
Neken van egy egyszerü tapoo masinám-ha normális tempoban taposok mennyi idő alatt mennyi kca-égetek el.az enyém ugyanis nem számol köszi
Ja és hány kcal kellelégetni hogy 1kg-ot fogyjak?
A mérleg nem mindig mérvadó. Pl én tavaly kb 94 kg voltam, a hasam 96cm. Most 98-99 kg vagyok és a hasam 91-92 cm. Az izom nehezebb a zsírnál:)
sacc/kb így csinálom, többen mondták már, hogy fogytam, de a súlyom nem változott.
Előtte kb 2 órával már semmit, hogy legyen elég vér az izmokban, és ne az emésztéssel foglalkozzon a szervezet.Ha délután tornázol és előtte napközben helyesen eszel, akkor nem lesz gond, 30-60 perc zsírégető mozgáshoz lesz elég energiád.(én pl mikor intenzíven fogyasztottam, reggeli előtt mentem futni 30-40 percet, hogy csak tartalékból tuja a szervezetem biztosítani az energiát). Utána 60 percen belül érdemes fehérjedús táplálékot fogyasztani, kevés összetett ch-val.(pl. csirkemell, zsírszegény hal + párolt zöldség)
További ajánlott fórumok: