Te hogy nevezed...? (beszélgetős fórum)
kuki
punci
Így jó?
Nyertem?
Hát ez kész... :D
Nőknél hallottam már a "Macska" elnevezést. Képzelem, hogy "olyan napokon" ez a szó "Vérengző fenevaddá" változik.
Férfiaknál "Jancsika" esetleg "bájdorong" esetleg... "IZÉ"
én már hallottam olyan elnevezést is, hogy
"hancúr léc" vagy még jobb: "báj dorong"
Hát ugye, itt megint a mérettől függ az elnevezés.
MÉghogy a méret nem számít.... -kivéve,ha kefélésről van szó :)
Van egy olyan " vicc " hogy Húsvéti Torta recept.
Kevésre emlékszem belőle. 2 tojás 1 heverő, 1 hamvas barack kimagozva, 1 vanilliás rúd.
Megvan Nem húsvét, a lényegen nem változtat.
Karácsonyi torta recept
Hétköznap is elkészíthető
Hozzávalók:
1 db ennivaló férfi
1 db rugós heverő
1 db vaníliás rúd
1 db hamvas barack kimagozva
2 db tojás
2 db zsemle
Elkészítés módja:
A férfit az ágyba fektetjük, és addig szorítjuk magunkhoz, amíg a vaníliás rúd meg nem keményszik. Ekkor egy darabig állni hagyjuk. Közben hol az egyik, hol a másik zsemlét adjuk a férfi szájába, majd a megkeményedett vaníliás rudat a baracknyílás közepébe helyezzük és addig verjük, amíg krém nem lesz belőle.
Gyors légzés és mély sóhaj jelzi, hogy a torta kész.
Ha jól sikerült a torta készítése, többször is meg lehet ismételni. Különösen fiatal háziasszonyoknak ajánljuk, akik most tanulnak főzni. Bátran ajánljuk, mert rendszerint az első kísérletre beválik.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Számodra mikor kezdődik egy kapcsolat? Mikortól nevezed párodnak, akivel megismerkedsz?
- Te minek nevezed nőiességed ékét?