Te hiszel abban, hogy az átok "fog"? (beszélgetés)
Nem, nem, nem.
Nem.
Nem.
Jujj!
Aztán majd azt mondja, hogy "nem ver engem senki bottal csak egy leány édes csókkal" és cseszheted a botod:D
Egyik szomszédom (Romániából áttelepült idős asszony) hisz benne, mert egyszer bekopogott hozzám és állította, hogy a fia azért törte össze magát, mert megátkoztam.
Szerintem egy harmincéves félkegyelműnek, ha alkoholt is fogyaszt nincs szüksége ilyen rásegítésre.
Nem tudom, mennyire számít átoknak az, hogy valahogy mindig pórul járt az, aki fájdalmat okozott nekem. Volt olyan is, aki durván megbántott (persze ő azt gondolta, vicces amit tett) - aztán pár hónapra rá meghalt autóbalesetben.
Hogy érdekesebb legyen a példám, röviden a történet:
18 évesen súlyos autóbalesetet szenvedtem. A bal lábam nagyon csúnyán sérült, sokáig nem is tudtam rendesen járni, durván sántítottam.
Az említett személy pedig egyszer úgy jött velem szembe, hogy utánozta a járásomat. Viccnek szánta, de nagyon megbántott vele. Bocsánatot is kért, de a tüske megmaradt.
Nem kívántam neki semmi rosszat - de később hallottam, hogy elütötte egy autó.
Kicsit lezsibbadtam. o.O
Volt több ilyen is...
További ajánlott fórumok:
- Ti támogatnátok a párotokat abban, hogy minden hétvégén 1 napot a hobbyának szenteljen miközen a 3 gyerek rád marad?
- Tudnátok abban tanácsot adni, hogy kék tetőhöz milyen ház-színt válasszak?
- Hiszel abban, hogy ha valakit baleset ér, az egy jel, hogy "rossz úton jár"?
- Segítenétek abban, hogy jól odamondjátok nekem?vNem sértődök meg semmin!
- Hiszel abban, hogy létezik szerelem első látásra?
- Hiszel abban, hogy Jézus létezett?