Hiszel abban, hogy létezik szerelem első látásra? (beszélgetés)
Ha a külsőbe zúgsz, akkor igen.
Mást később mutat meg.
Túlságosan bizalmatlan vagyok én a szerelemhez. Azt látom, hogy az emberek, amikor szerelmesek, mindent alárendelnek ennek az érzésnek és a szerelmüknek. Ez nekem annyira kiszolgáltatott helyzetnek tűnik, amit én nem vállalnék be. Ahhoz túl sok bántás ért már (családi és baráti téren).
A pillangók röpködjenek csak a mezőkön, az én gyomrom sok mástól is tud remegni. :)
Köszöntöm a Fórum olvasóit!
Ez volt a kérdés "Hiszel abban, hogy létezik szerelem első látásra?"..... IGEN a válaszom. Nekem,...Nálunk 53 évig tartott, és tart a mai napig, 48 évig volt hites társam, szerető feleség, gondos családanya, és Nagymama! Két éve lassan már /523 napja/ hogy a Teremtő elszólította Tőlem, de én még mindig szerelmes vagyok bele, naponta imádkozom nála a temetőben és várom a napot amikor újra együtt lehetek vele a végső megnyugvásban. Azt mondják a barátaim, hogy nem szabad és elkel engednem, de nem tudom.Nagyon nehéz az élet, így 73 évesen.
Amikor úgy tűnik, minden rossz,
És a rosszat csak egy rosszabb válthatja fel,
Amikor örömet semmi nem okoz,
Mert többé az öröm sem hoz örömet,
Akkor tudom, hogy elveszítettem, (talán) örökre.
Mindig próbáltam tudatosan kerülni azt az állapotot, amit az emberek szerelemnek hívnak.
Egyébként hiszek benne és abban is, ha eddig sikerült megúsznom, akkor talán már nem fenyeget ez a veszély. :)
A túl sok Romana-t olvasása idővel kényszerképzeteket okoz!:D
Idővel hat majd a földi gravitáció.:D
Lehetséges, sött...
Még az el nem múló is létezhet. :)