Te hanyas vagy?... akkor mi félszavakból is értjük egymást! (beszélgetés)
Meglesz. Éjszakára megyek :)
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Magas. Vagyis nagyon melegünk és elegünk lesz :(
Hajnalban félálomban a rádióban valami olyasmit mondtak, hogy esős augusztusunk lesz! Kérdés, hogy mellette mekkora hőmérséklet lesz?
Talán vízparton lehet csak elviselni. De aki dolgozik,az nem teheti meg. 20.-a után szokott bejönni a hűvösebb idő. Remélem most is úgy lesz.
Móricka az iskolában:
- Tanító néni igaz, hogy Isten mindenütt ott van?
- Igen, igaz!
- A szobában is? Igen!
- A padláson is? Igen!
- A pincében is? Ott is!
- Fenét van, hát pincénk sincs!!
Nekem sincs! :))
Ez az, vasárnapra-hétfőre más ismét hőgutát jósol.
Csak azt nem tudom, hova bújjak előle?
örüljünk most ennek az időnek,már azt hittem mindenki elveszett
Valószinű igazad van. A hőhullám. Sajnos megint közelít :( Jövő hét elején újra + 36 fok. Jajj..
Háááát...őszintén, el is feledkeztem erről a fórumról, de szerintem más is! Egész biztos attól
a meleg-hullámtól, ami végigsöpört az országon.
Köszi, hogy előkotortad, majd igyekszünk életben tartani. :))
Sziasztok! Merre jár mindenki? :)
szia örülök hogy megkerültél ,nálunk is nagyon meleg van ,én is bent vagyok a hűvösben ma nem is főztem ,mert ellenőrzésre volt időpontom,elegem lett a mai napból,úgy döntöttem lazsálok, ,a picikénk mar 6dk vissza,,hízott,, eszik ügyesen de még mindig nem volt anyával összebújás,már csak kevés oxigént kap, holnap lesz unokás napom ma lógatom a lábam,szép napot mindenkinek
Itt vagyok, csak behúzódtam a viszonylag hűvös szobába.
Kora reggel leszaladtam a piacra, alaposan bevásároltam zöldséget-gyümölcsöt.
Örülök, hogy erősödik a pici. Ők hogyan bírják ezt a meleget? Vagy felétek elviselhető?
hová tüntetek többiek mindenki nyaral?
sziasztok hogy birtátok a meleget,,,,a picikénk egyre többet eszik már vissza ,,hízott 30gramot,, ma már badyba volt nemcsak pelusba,remélem már nem sokáig lesznek bent, a tesoknak nagyon hiányzik már anya
... mint a 2 kisegér, amelyik bújócskázik. :)))
Bujjatok el a meleg elöl,29 fok van már!
ja most omlottam le mert már leszakad a derekam,még a délutáni kávémat is most iszom,de mára befejeztem
az a jó, hogy van étvágya, és elfogadja a tejcsit.
Próbálj meg egy kicsit pihenni, egy jó lazító fürdő, egy kis kényeztetés neked is jár.
sziasztok,mégcsak most érek oda hogy leüljek egy kicsit, pedig ma királylány nélküli napom volt holnap lesz mind a kettő,,sajnos kicsit korán örültünk még anya nem veheti kézbe a picurkát,mert nem jó neki ha elveszik az oxigént,még idő kell hozzá hogy erősödjön,de szerencsére eszik egyre többet anya pumpálja rendesen a tejecskét ,,milyen napotok volt?
Nekem is unokás hetem van, de nálunk csak szimplán szünidős.
Nagy dolog és öröm, amikor egy családba új élet költözik :)))
Nagy öröm, naponta egyre jobban kezdenek berázódni. További szép napokat kívánok az egész családnak!
na, hazaértünk ma már anya etette ,még cumisüvegből , de holnap már szopizás próbálás lesz,egyre többet eszik 18mg volt az előbb anya is jól van csakhát megjött a tejecske és azt tudjuk mivel jár
Nagy ám az öröm!De így van rendjén!
a nagyobbik otthon maradt az apjával mert ő már 10 éves mentek anyához, a kirélylány van itt, most ébredezik mindjárt jönnek apáék és megyünk megnézni anyát a picit nem oda nem lehet bemenni maj írok ha hazajöttünk
Örülünk, hogy erősödik a mama is és baba is.
És te hogyan boldogulsz az itthoniakkal?
jó helyen vagy, itt senki nem bántja a másikat mint egyik másik oldalon
További ajánlott fórumok: