TB-OEP csalás gyanúja (beszélgetés)
az elektronikus regisztráció és a digitális aláírással való regisztráció nem ugyanaz...
személyes aláíró tanusítványod van digitális aláírással, amit xml vagy html formátumban megnyitottál és aláírtál?
ha nem kaptál visszajelzést, hogy sikeresen aláírtad az elektronikus űrlapot, akkor elölről kell kezdeni az egészet, ahogy a segédlet is írja...
Nekem sem sok. Minden alkalommal voltam tényleg dokinál. És annak ellenére, hogy a gégész csak belenézett a torkomba, ott van, hogy fülmosás, izérzet vizsgálat, stb.
Jártam gyógytornra is, na de nem ennyit. Nagyon edzett lennék, ha így lett volna.
1 műtétem volt életemben, de írtak kisebb beavatkozásokat sebészeten. Annak ellenére, hogy pusztán csak egy röntgent készítettek. És hansolók...
Lent a lap alján:
Taj szolgáltatások/Használom a szolgáltatást/Beteg életút
igen, én értem :)
te is írtad az imént, hogy beszéltél az ügyfélszolgálattal és azt mondták, hogy nem használhatod az adatbázist, csak ha már személyesen voltál az okmányirodában...gondolj csak bele, valaki tudja az adataidat és interneten regisztrál...megnézheti a mandulaműtétedtől kezdve a nőgyógyászati bajaidon át egészen sok évig visszamenőleg a betegségeidet és ügyeket intézhet elektronikusan a nevedben...nem volna valami jó nem igaz?
az okmányirodában pár perc az egész, az elektronikus regisztrációnál kevesen szoktam lenni, alig kell várni, csak igazolnod kell magad és megkapod a továbbhaladáshoz szükséges engedélyt :)
na most beszéltem az ügyfélszolgálattal
azt mondta, hogy bár kapok egy ideiglenes jelszót, de nem használhatom az adatbázist, csak ha már személyesen voltam az okmányirodában...
mondom neki, h nem kaptam e-mailt sem, pedig már egy órával ezelőtt regisztráltam...erre mondja, h akkor kérjek elfelejtett jelszóról egy e-mailt...azt megkaptam, beírtam, de nem enged be..értitek ezt?
jaaa :D
ok
azt nem tudom
mondom, nekem még nem küldtek semmit
így nem is látom, h odabent mi van :)
A menüpontot:)
Nekem van regisztrációm, be is léptem, de nem találom.
www.magyarorszag.hu
ügyfélkapu
ideiglenes regisztráció
most már okos vagyok én is :D
csak éppen nem küldik a jelszavamat...pff
ledobott a gép.most meg nem jó.
ó a francba,most meg már nem tudok belépni.
új jelszót kértem.
várok.
írj ha sikerült
nekem azt írta
hogy e-mailt küldenek pár percen belül
most várom az ideiglenes jelszavamat...kíváncsi vagyok nagyon
miket számoltak el
lehet hogy még az is kiderül, hogy terhes is voltam, és szültem :D
én regisztráltam,de nem tudok belépni még,mert nincs jelszó.
mikor jön meg?
most néztem, és lehet ideiglenes belépést, regisztrációt csinálni :)
Köszönöm a segítséget!