Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Távol lehet valahogy tartani a galambokat a háztetőtől? fórum

Távol lehet valahogy tartani a galambokat a háztetőtől? (tudásbázis)

2010. máj. 25. 10:44
Ne bäntsd öket,ha a szomszéd galambäsz akkor rendben tartja a madarait és nem hordoznak betegséget,rossz szomszédsäg....,tudod!
10. 95a0f7ade3 (válaszként erre: 9. - Xyzé87)
2010. máj. 24. 19:26

A szomszéd biztosan nem fogja kifizetni.

És igazad van, a galambok rengeteg fajta betegséget terjesztenek (ha nem megfelelően vannak tartva).

Apum is tartott texán galambokat és ugyanúgy kell bánni velük, mint a kutyákkal. Fürdetőhelyet biztosítani számukra, rovarirtó porral szórni őket, stb.

Pedig a macska olyan jó 5 letnek tűnt...

Nem akarlak elkeseríteni, de a galamb nem buta állat, sőt nagyon is tanulékony...a műmadarak csak egy ideig fogják távoltartani őket. Hamar rájönnek, hogy mi az ábra, utána más megoldást kell keresni.

2010. máj. 24. 17:56

A dolog pont ott kezdődött,hogy a szomszéd agyonverte a macskámat,hogy az ne egye meg a galambjait.Azóta ez van...

Láttam ilyen mű varjút,de majd 4ezer forint.Szerintetek a szomszéd kifizetné??:)

Most olvastam,hogy a patkány után a galamb terjeszti a legtöbb betegséget a ház körül.Tele van atkákkal,meg ilyenekkel.Agyvérzést is kaptam,amikor a fiam oda szaladt:"Anya,nézd milyen szép madár toll!":((

2010. máj. 24. 16:52

Léteznek madárriasztók, amik a legtöbb madárfajtát (galamb, veréb)távoltartják. Tüskék, szalagok, hálók, elektronikus berendezések, gömbök. Ezek nem sértik a madarakat, de megakadályozzák őket a leszállásban és az ott tartózkodásban. Természetesen ezek pénzbe kerülnek.

Egy ingyenes megoldást tudok...a macskát.

7. zebracsikó (válaszként erre: 6. - Xyzé87)
2010. máj. 24. 12:07

az biztos használ!

csak nehogy a szomszéd patáliát csapjon neked és mondjuk megmérgezze cserébe a kutyád vagy macskád.

Én utálom a galambokat, de biztos más kiakad az ötleteden!

2010. máj. 24. 11:57
Akkor legalább azt mondjátok meg,hogy hogyan lehet őket átküldeni a másvilágra!:))Na nem mintha azt akarnám:D!A légpuska nem jó,mert a szomszédé a sok hülye madár.A patkánymérget ha magok közé keverem,az szerintetek elintézné őket??
2010. máj. 24. 11:49

:D a szobám mellett van egy hatalmas fa,és mostanában itt "tavaszolnak"(:D) a galambok,és egyfolytában nekirepülnek az ablakomnak...lehet,hogy nem kéne olyan gyakran tisztitani az üvegét,és akkor észrevennék:P

Amúgy én szeretem hallgatni ahogy búgnak:)

bocsi,hogy ez nem válasz a kérdésre:)

2010. máj. 24. 11:43
Engem a galambok nem zavarnak! Viszont az udvarunkon van egy fenyő, azon vagy 100 veréb tanyázik, rettenetes zajt csapnak, és ahogy ürítenek, a fenyő ágain, sok rész elhalt rajta...
2010. máj. 24. 11:42
A fiam hetek óta fél6kor kel reggel,annyira hangosan kopognak a háztetőn:(.
2010. máj. 24. 11:41
Tudom,hogy hülye kérdés,de nagyon idegesítőek!
2010. máj. 24. 11:41
Távol lehet valahogy tartani a galambokat a háztetőtől?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook