Tavaly negatív lisztérzékenység lehet idén pozitív gyereknél? (tudásbázis)
kórházba vizsgálták lisztérzékenység miatt, mert a családban is van ilyen.
vérvételből vizsgálták.
egyrészt változhat, igen.
De lehet, hogy mástól fája hasa...akár tejérzékenységre is gondolnék ahelyedben: tejcukor vagy tejfehérje
Milyen vizsgálatai történtek?
Van olyan, hogy vérvétel negatív eredményt hoz, de tükrözés bizonyítja a bélbolyhok károsodását. Máskor fordítva látszik ez. És olyan is létezik, hogy minden negatív, gluténmentes étrendre mégis javul a beteg.
Plusz mástól is fájhat a pocija, variációk száma végtelen :)
Szia.
Glutén, vagy liszt érzékenység?
Én ùgy tudom, hogy a glutén az nem kialakul, hanem ez egy veleszületett betegség. Tehát, ha tavaly negatív volt a teszt, akkor az negatív is marad. Nem tudom, hàny éves a kicsi. Ez azért lenne fontos, mert elvileg a teszt akkor mutatja ki, ha a szervezet màr terhelve van.
Kislányomnak tavaly negatív lisztérzékenységet diagnosztizáltak, tehát nem lisztérzékenység (családban van).
Most 1 hete elkezdett fájdogálni a pocija. Ennyi idő alatt kialakulhat? vagy akinél negatívat diagnosztizáltak, akkor az negatív is marad?
További ajánlott fórumok:
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Szerintetek mit jelent, ha a nő beismeri az érzelmeit a férfinak, de az nem reagál rá se negatívat, se pozitívat?
- Ez pozitív vagy negatív reakció egy férfitól?