Tavaly egy hónapig kaptam álláskeresési járadékot, utána sikerült elhelyezkednem. Önadózó vagyok, be kell-e írnom az adóbevallásba? (tudásbázis)
7. Boszy28
2012. máj. 18. 08:59
Köszi a válaszokat, én is így értelmeztem.:)
Persze, kaptam papírt, de azt hittem, a melóhelytől kapott papír tartalmazza.
Mégegyszer köszönöm, akkor viszem is a NAV-hoz.:)
6. THM-01
2012. máj. 18. 08:57
Az álláskeresésit a bevallás 3. sorába neked kell beírni! Figyelj az adójóváírás hónapjaira, mert esetleg lehet átfedés! Nem feltétlenül az igazolásokon levő hónapszámokat kell alapulvenni.
5. kiraanyu
2012. máj. 18. 08:56
Be kell írni minden jövedelmet.
Adtak v küldtek a munkanélkülitől egy papírt, adatlap 2011-es évre, és azon szerepel az összeg
4. Boszy28
2012. máj. 18. 08:39
Ja, az álláskeresési előtt volt munkaviszonyom, az természetesen benne van az adatlapban.
3. Boszy28
2012. máj. 18. 08:38
Tavaly egy hónapig kaptam álláskeresési járadékot, utána sikerült elhelyezkednem.
Önadózó vagyok, de nem tudom, hogy be kell-e írnom az adóbevallásba az álláskeresési járadékot, vagy azt már tartalmazza a munkáltatótól kapott adatlap? (Leadtam szerződéskötéskor az álláskeresésiről a papírokat.)
2. Boszy28
2012. máj. 18. 08:35
írom...
1. Boszy28
2012. máj. 18. 08:35
Álláskeresési járadék
További ajánlott fórumok:
- Hány hónap munkaviszony kell ahhoz, hogy álláskeresési járadékot kapjak, ha elbocsátanak?
- Ha az álláskeresési járadékot január 19-én számfejtették a munkaügynél, akkor leghamarabb mikor érkezik meg a pénz?
- Ha kilépek a közmunka programból, kaphatok álláskeresői járadékot?
- Az álláskeresői járadékot mikor utalják?
- Ha február 2-án megállapítják 37 napra az álláskeresési járadékot, de ma lejárt és megszüntettem akkor mikor jár a pénz?
- Mikor kaphatok álláskeresési járadékot?