Taste it márkáról mi a véleményed? (beszélgetés)
kicsit rosszul írtam ezt :
ami 4-5 száz ft-ért kapható a coopban az nem a coop saját terméke, tényleg vicc hogy annyiért elmerik adni, inkább a jobbat adnák annyiért az az 400 ft-ért :D
a drágább konzerv jobb de kinek van arra pénze ??
Coop konzervből is ki foghatsz jót ha mázlid van én rosszat fogtam ki belőle, persze attól meg ettem csak túl fűszeres volt!!
coopból az a másik fajta a jó 4-5 száz ft-ért ha még létezik, mert jobban a drágát nyomják sajnos :(
múltkor nagyon jól jártam az Aldis sárgaborsóval, nem konzerves hanem főzni való az nagyon megérte, másfélkiló sárgaborsó volt 300 ft most már drágább, akkor bevettem belőle 100500 gramot :D most lenne vagy 40 ezer ft én megúsztam olyan 20-22 ezrekből :D
Nem igazán értelek.
Vagy felhúztad magad a javított röhejen?
Te írtad,hogy rossz a Coop,nem?:)
Konzervben nem vagyok otthon,de most már tudom,hogy Coop márkájút ne vegyek.:)
Számolj be majd a többiről is,amit kóstolsz.:)
hmm, mindenki ahogy érzi :D
tán csalódtál már a pennys termékben? szerintem jó, na a coop konzerv az valami förtelem a saját márkás cuccuk, volt olyan hogy káposzta uszott a paprikában, túl volt fűszerezve, és még vsn pofájuk azt reklámozni hogy jót jó áron :(
400 ft 400 gramos konzerv röhely....... 20 kg konzerv 20 ezer ft szal uff :(
pennybe 20 kg konzerv olcsóbb és jó, pennys konzerve kéne azt ráírni hogy jót jó áron!!
ide helybe csak a drága jön sajnos :(
és aztán csodálkozik ha nincs forgalma!! ohát kérem szépen van itt coop ( ahogy az elébb is mondtam) meg péksarok,meg maszek Mary boltja vagy mi a neve, volt itt cba az is coop lett röhely :D meg van rozmaring, és ennyi a bolt itt :D már ami élelmiszer volt, van itt zöldséges is 1 pár, coop ban is van vicc :D múltkor láttam krumplit összerohadva, nem vettem meg!! persze hogy nem veszik az emberek, oylan csóróság van, és majd még milyen lesz!!
télen nem szabad venni:
-krumplit ( csak is szeptemberben)
-zsírt sem szabad venni mert 1000-1200 ft kiloja ( csak nyáron szabad megvenni :D )
étolajból a Iskont 400 ft felett nem szabad megvenni, 360-400 ft-nál nem ér többet!!!!
Penny market saját márkáju élelmiszere :D
ennyi erővel mondhatnád azt is hogy ne vegyél semmit :D
Sziasztok!!
Érdekelne a véleményetek a Taste it márkájú konzervről ti milyennek vélitek ?? esetleg tudjátok miből készül? :D
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Tommy Hilfigerről, mint márkáról? Milyen s miért ilyen drága?
- A GAP márkáról mi a véleményetek?
- Vettem TASTE OF THE WILD tápot, de az adagolás 'cup'-ban van megadva. Tudtok nekem segíteni, hogy az hány dekának felel meg?
- Milyen tapasztalatotok, infótok van a BUSH márkáról?
- Erről a márkáról, termékről van valakinek véleménye?
- Tobago cipőmárkáról mi a véleményetek? Mennyire jók, tartósak?