Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Társasjáték: Meséld el, hogy volt régen! fórum

Társasjáték: Meséld el, hogy volt régen! (beszélgetős fórum)

okt. 4. 23:27
Mindenesetre köszönöm az ötleteket.
14. judit6006 (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
okt. 4. 23:22
Én is ezen gondolkozom: már eddig is sokat meséltem, mert a nagyobb igen érdeklődő. Nem tudom, mennyi pluszt adna ez a társasjáték a dologhoz. Ezért érdekelne. Amúgy pedig nem olcsó (11.900) A gyártó oldalán természetesen lelkes méltatásokat olvastam, de semmi konkrétumot.
13. PöttyösPanka (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
okt. 4. 11:55
Szerintem is nagyon jó társasjátékok vannak sok kategóriában. Az újabb játékok után egy Monopoly teljesen érdektelen és unalmas. A Ki nevet a végénnek is vannak jobb, tovább gondolt változatai. Például a Lotti Karotti is sokkal izgalmasabb, pedig az is csak egy lépegetős társas. Én személy szerint a Dixit féléket sem szeretem.
okt. 4. 10:33

Kicsit off de rengeteget társasozunk, és nem bírom magamban tartani: a gazdálkodj okosannál meg a ki nevet a végénnél annyival de annyival jobb modern játékok vannak, ahol nem csak egy kockával kell dobni és minden csak történik az emberrel tök random, hanem egy hangyányival komplexebb szabályok mentén kell gondolkodni, stratégiákat kell kigondolni...

Személy szerint nem vagyok ezeknek a beszélgetőseknek sem annyira híve, főleg ami ilyen mint a szóban forgó. Ha a nagyi akar mesélni, vagy az unokák kérdezik, érdeklődnek, ahhoz nem kell egy társasjáték szerintem. Ha meg nem érdekli őket a téma, akkor ettől sem hiszem, hogy fogja.

11. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Judit6006)
okt. 4. 09:50
Szerintem ez nem egy klasszikus értelemben vett társasjáték, hanem segítség beszélgetésekhez. Mint a sztorikocka, csak ennek a témája a nosztalgia. Az ilyen játékok annyit tudnak, amennyit a mesélők beletesznek, mert egy kérdést el lehet intézni pár szóval, de a játék akkor lesz érdekes, ha a történeteket a játékosok kifejtik, sztoriznak. Nem egy pörgős játék, inkább hosszadalmas tekintve, hogy 60-120 perc a játékidő.
okt. 4. 09:25
Én sem ismerem. A gazdálkodj okosan-nál szerintem nincs jobb. De a játék a betűkkel sem rossz. Nyomozós társasjátékokról hallottam jót de még nem néztem utána.
9. globus (válaszként erre: 8. - Globus)
okt. 4. 09:09
Ahogy Monopoly sem ér nyomába a Gazdálkodj okosannak.
8. globus (válaszként erre: 6. - Fincsi5)
okt. 4. 09:08
Én a Scrabblétől is többet vártam. Hasonló a tv-beli Játék a betűkkel-hez, annak sokkal primitívebb változata.
7. fincsi5 (válaszként erre: 6. - Fincsi5)
okt. 4. 08:58
Hagyd a francba; dominózzatok, vagy marokkózzatok.:))
okt. 4. 08:57

Unokámnak 22 társasjátéka van csak az ő szobájában, még akad nálunk is. 6 éves múlt, de 1 normális nincs köztük.

Már rég kerestem a legrégebbi Ki nevet a végén-t, sikertelenül. Nagyon hülye, értelmezhetetlen játékok vannak, hagytam is a francba.

Némely mesekönyv is olyan, mintha valami pszichológiai feljegyzést olvasnék.:((

5. Amaunet (válaszként erre: 4. - Judit6006)
okt. 4. 01:36

Általában van hozzájuk leírás, játékszabályzat.

Ha ezt nem találod a neten, akkor bíznod kell a kereskedés leírásában és a véleményekben.

Esetleg elmehetsz egy boltba ahol kapható és ott a lereskedő talán pontosabb leírást tud adni.

Talán online is tudsz kérdezni egy-egy webkereskedésben.

okt. 3. 18:50
Köszönöm, igen, ezeket olvastam, de igazából az érdekelne, hogy hogyan zajlik a játék, kicsit konkrétabban mi a menete.
3. Enissa (válaszként erre: 2. - Enissa)
okt. 3. 17:45

Bocsi, ez lemaradt.

[link]

okt. 3. 17:45
Nem ismerem a játékot, de a leírásánál, vannak értékelések, hozzászólások, milyennek értik a játékot.
okt. 3. 17:27
Szeretném a fenti társasjátékot megvenni az unokáimnak karácsonyra. Nem olcsó,ezért érdekelne, ismeri-e valaki és leírná-e röviden, hogyan zajlik ez a játék? Előre is köszönöm!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook