Társakat keresek! (beszélgetős fórum)
én is így jártam h benéztem és csak lapozni kellett h vissza tudjak olvasni :D
de gyere tök jó :)
Jesszusom, azt olvastam, hogy 60kg-val vagyok nehezebb.... :-D
Bocsi! :-D
Tegnap előtt én is csak kapkodtam a fejem. :-D
Savas gyümölcsöt most inkább ne egyél egy darabig, attól be is görcsölhet a gyomrod.
Én gyomor gyógyszer helyett ezt "ettem" egy darabig.
Most már elég a diéta - persze ha úgy érzem, hogy kezd fájni, inkább bekapok belőle.
Hmmm az előbb mérlegeltem, 60dkg-val vagyok nehezebb mint pár napja reggel. Azt hiszem ez normális, egyrészt este van, másrészt mondtam h ép megjött, és érzem h a gyűrű az ujjamon nehezebben jár, na meg este mértem, szóval csak nem híztam:D
Igyekszem a klub-ot is olvasni majd, de nem könnyítitek meg a helyzetemet h 3 nap alatt 12 oldalt írtatok:D
Helló!
Na ezt olvasd át. Nekem annyi a kiegészítés hozzá, hogy a gyümölcsöt csak héj nélkül ehetem.
Semmi csersavas dolog.
Ma csak reggel vettem be a gyomromra gyógyszert (még egy falat ételt se ettem ma, mikor már 3 gyógyszer volt bennem-megjött és fájdalomcsillapítást igényeltem). A többi étkezésnél nem fájt, almát is mertem már enni, de azért szimplán a grapefruitot még nem vállaltam be vacsira. Szerintem holnaptól visszatérek az erdeti diétához, és ha nem eszek nehéz ételeket, akkor nem lesz gond:)
El nem tudjátok képzelni, h mi az új kaja találmányom:D Vajas kenyér kakaóporral megszórva:P Eredetileg ezt akartam ma reggel enni, csak aztán nem fanyarodtam rá. Lehet, egyszer majd kipróbálom:D
Kicsit el vagyok szomorodva, hogy nem olyan ütemben halad a diétám ahogy szeretném, így nem biztos, h karácsonyra meglesz a cél. De nem baj, ha nem karácsonyra, akkor pl majd szülinapomra meglesz (jan vége) :)))
:-D
Ma én is csaltam. :-)
Csináltam muffinokat és mákos sütit a hétvégén, aztán vittem be.
Megettem 2 kocka mákosat és 3 muffint. :-D
:-D
Az is lehet jó - hátha beengednek. :-)
Te jobban jártál. Nekem begörcsölt a gyomrom. Hazafele a fájdalomtól majdnem elájultam. :-(
Diétáznod kellene, én nem szedek gyógyszert. Egy hét - 5 nap után abbahagytam és inkább diéta.
Majd megkeresem azt a linket, ami alapján csinálom és átküldöm.
Most már jó, időnként rendes kávét is tudok inni, vagy épp csípőset enni.
:DDD ez jóó :)
jó a meló? vagy legalábbis jónak tűnik? micsi most? :)
én hallod hulla vagyok ettől a kihívásoktól... :D de kemény vagyok :) ma este 69,5 voltam pedig aztán ettem ma rendesen :(
Sziasztok!
Patapucs én is teljesen olyan vagyok mit Te! éjfélkor még nincs kedvem aludni, de reggel 8kor még nem akarnék felkelni.
Én sajna 2 napja gyomorfájós vagyok, tegnap este megtudtam, h mi az h gyomorsav túltengés. Hát tényleg nem élvezetes:S Szedek rá gyógyszert, de kezd az motoszkálni bennem, hogy nem kellene. Lehet pár napot szedem még és lassan elhagyom.
Ma volt az első munkanapom az új helyen, érdekes, kíváncsi vagyok h mi lesz belőle. A közvetlen főnököm szabin van a héten, de a többiek elláttak melóval, pár perce még én is csináltam az egyik feladatomat (gaz, már itthon).
Helló!
Én meg kb negyedórája értem haza. :-(
Mindjárt beengedlek. :-)
Amúgy most fogok én is ellipszisezni, tornázni, de szerintem megint 1/2 12 fele fogok lepihenni.
Tipikus bagoly vagyok. Reggel álmos, este éber. :-D
sziasztok,
na megvolt a családlátogatás a hétvégén :)
jelentkeztem a klubba :o)
most megyek még tornázni aztán sztem szunya mert kipurcantam :(
többiek hol illetve hogy vagytok?
Csajok, csináltam egy klubot, ha van kedvetek gyertek oda IS dumálni. Gondoltam összeszedem az embereket.. :-)
Nehéz mindenhol aktívan ott lenni. :-(
Szia!
Én olvasom és drukkolok, hogy sikerüljön végigcsinálni és hasznos legyen, de nem csinálom. A kitörés pont az, amit nem bírnak az ízületeim (ezért is választottam az ellipszis trénert) + most úgysem csinálhatom, de ez más kérdés.
Sziasztok.
Most már elég fáradt vagyok így hét végére de ma is megcsináltam a kihívásaim .Ma a 11. napot tudhatom magam mögött:)
És most elkezdtem egy naplót ahol remélem többeknek is segíthetek ezekkel a kihívásokkal.Gyertek kukkantsatok be és ha tetszik maradjatok. Napló neve: Kihívások! Még csak a második napnál tartunk, szóval nem vagytok lemaradva.
És ígérem nagyon fog tetszeni mindenkinek :)
Szép jó reggelt mindenkinek :)
én már fent vagyok, hát tényleg hamar volt ez a 4,15... mindegy holnap már hétvége és ma legalább korán végzek :)
patapucs: gyere be pár órára az oviba tuti elkapnál gyakorlatilag bármit :D
szép napot nektek!
az jóó :) legalább akkor a nehézségeken már túl vagy ;)
nekem volt négyünk közül a leggagyibb bringám de azért nagyon élveztem :) a fiuk meg segítettek amiben kellett (pl vonatra felrakni a két tonnás bringámat:D)
ohh, akkor neked is jobbulást!!!
kitartást már mindjárt hétvége!
én elköszönök lányok mert hnap 4,15kor fog csörögni az óra :(
szép etsét, pusziasztok!
Az szép!
Egyszer én.is kipróbálnám, de egyenlőre normális bringám sincs. Majd egyszer...még előttem az élet másik fele.
Volt egyszer egy kollégám, aki horoszkópokat is csinált, asztrológia, stb.
Na szóval, ő nézte meg a horoszpókom és kihozta, hogy életem első fele nehézségekkel lesz tele, de a második fele nyugodtan fog eltelni.
Szóval qva sokáig fogok élni... :-D
Vegyél egy forró fürdőt, pizsi fel, rá egy köntös és irány az ágy! Pároddal pedig nézzetek egy jó kis filmet, és a film ideje alatt tilos kitakarózni! Így nem alszol el, és tudod kontrollálni:)
Egyébként pont ettől a leköpés/tüsszögés stb-től amit átélsz nap mint nap lesz erős az immunrendszered. Csak most picit feladta:)
Úgy néz ki, h nekem is sikerült egy kisebb vírust benyalni. Tegnap este óta rettenetesen tekeregnek a beleim (nagyon durva hangja van!), és időnként szaporán veszem az utat a wc felé. No szerencsére csak napi 2-3 alkalommal és tudom kontrollálni valamelyest. Páromnak nem is említettem, erre ma közli h kollégájának a bölcsis lánya hányás-hasmenéses vírust nyalt be pár napja. Jaaaaa mondom akkor onnan van, a dilemma megszűnt, hogy mi lehet ez (egyébként sokszor úgy van h a kollégák gyerkőcei összeszedik a bölcsiben a betegséget, és anélkül h tudnék róla, 2 nap múlva én is produkálom a tüneteket, páromnak meg semi baja). Annyi előnye van az egésznek, hogy gyönyörű lapos hasam van:D Mondjuk a héten nem volt még olyan nap, amikor normálisan sikerült volna étkeznem:S
az na persze :D
bár nagyon szeretek kempingezni! nyáron körbe tekertük a balcsit és kempingeztünk:) húúúú de jóó volt!
További ajánlott fórumok:
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Lelkes és kitartó fogyitársakat keresek!!! Segítsük egymást!!!
- Fogyitársakat keresek!!! START : 20010.01.01. :)
- Fogyókúrához keresek társakat
- Segítséget és társakat keresek fogyókúrához!!!
- Olyan fogyis társakat keresek, akik csak 4-5 kg-tól szeretnének megszabadulni