Társ illetve barátkeresés hoxán (beszélgetés)
Én nem,de ő sem párkeresés céljából volt itt.Aztán ráírt itt egy srác, aki nem igen fórumozott,hanem inkább "figyelt"sokáig leveleztek, találkoztak és nagyon egymásra cuppantak.
Bár abban iagzad van,én se itt keresnék,ha arról volna szó.
De aranyos!
Remelem talalsz! Sok szerencset! :)
Sokkal több itt a nő,van akivel régóta barátkozom.Igaz régóta is vagyok a hoxán..,
De a társkeresés?Hát nem hinnéd itt találnád meg..
Hát az sem.:)
De hoxán kötött barátságról lehet hallani.De hogy valaki itt találta volna meg élete párját?Olyat még nem hallottam,.
Szeretek ismerkedni, és hátha itt találom meg a nagy őt, vagy itt is találok olyan embert akivel barátságot köthetek :) Aki szeretne csatlakozhat :) Mindenki írjon magáról pár dolgot, és, hogy mit keres :) Barátot, vagy társat :) Kezdem én
Reni vagyok 24 éves, Zalamegyében lakom :) Szeretek olvasni, főleg ezoterikus, történelmi illetve személyiségfejlesztő könyveket, szeretek biliárdozni, tollasozni, zenét hallgatni, és nagyon érdekel a keleti filozófia :) Reinkarnáció meg hasonlók :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek normális az állandó pépes széklet, illetve állandó hasmenés inger ami már egy éve tart?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Hogyan szerezzük vissza a szerelmünket? Illetve hogy kapjuk meg azt, akit szeretnénk?
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Mit jelent a kulturális, illetve társadalmi noo-diverzitás?
- Barát/nő, s barátok/barátnők, társaság található, illetve kialakítható -e 50 év felett?