Barát/nő, s barátok/barátnők, társaság található, illetve kialakítható -e 50 év felett? (tudásbázis)
Nincs közös témátok, vagy csak sokat vagy egyedül?
A férjem rengeteget dolgozik, elég sokat vagyok csak a két gyerekkel és ha beszélgetünk, akkor is legtöbbször a munkahelyét emlegeti. Persze lehet vele másról is beszélgetni.:)
Valahol azt olvastam, ill hallottam már, hogy egy kapcsolatban a közös téma, a beszélgetés a lényeg, mert a szerelem idővel átlakul és nem marad más, csak a közös beszélgetések.
Igen, és hogyan kezdjük el? Írjuk le milyen mentalitással, vérméséklettel rendelkezünk? Tudom a közös téma összetartó erő. Mindenképpen a személyes találkozások híve vagyok. A férjem néha "Kékszakállnak" titulálom magamban, mert olyan egyedül vagyok vele is (33).
Ki tart velem? Sokszabadidőd vagyok.
Naná, hogy kialakítható! Nem korfüggő.:)
Jó 5let, amit írtál!:)
Szia
Én is épp ezen gondolkodtam, hogy nyitni kéne egy ilyen forumot.
Elég sokat vagyok egyedül a férjem munkájából kifojólag elég késön jár haza. és sokszor hiányzik a társaság.
Ha gondoljátok irjatok.Hátha összejön egy jó kis társaság
Persze ,hogy kialakítható...
Per-pillanat én most magányra vágyom.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról??
- Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat?
- Hol találhatom meg azt a nőt aki hozzám illik?
- Hogyan találhatok olyan kiadó 2 szobás lakást, ahol max.2-en lennénk és a macskáimat is elfogadják?
- Vajon jól állna nekem a képeim közt található rövid haj?
- A Budapest X. kerületében található Bajcsy kórházban kit ajánlanátok szülészorvosnak és szülésznőnek?