Melyik oldal segítségével sikerült társat találnod? (beszélgetés)
Hát..nem tudom. Én biztos nem mennék ezért semmilyen szolgáltatóhoz. Szerintem az ingyenes társkeresőknek pont ez a lényege,hogy bárkibe bele lehet futni. Ugyanmar, azt meg ki ne akarna hogy "csak meg akarják dugni" . A jelenlévők nagy része pont erre vár.🙈
És amúgy is ha több a lehetőség,több esély van kifogni normális embert. Én nagyon nem szeretném,ha letennénk elém 2 hapsit,hogy ez a kettő a nekedvaló. Ebben nem hiszek. Mondjuk abban sem,hogy meg tudnám határozni,pontosan milyen pasit keresek.
Így van, teljesen igazad van!
Én csinálok egy tanfolyamot (informatikával kapcsolatos), az egyik ismerősöm kinevetett, hogy miért adok érte pénzt, amikor lehet ingyen is tanulni?
Soha nem értettem, hogy ha valaki komolyan keres és külső segítséget vesz igénybe, miért nem fizeti meg annak a munkáját, aki ebben segíthetne.
Minden fórumon azt olvasni, hogy csak meg akarják dugni őket, kamu profillal vannak fent, kapják a fotókat a különféle testrészekről, blablabla.
Ha én keresnék elmennék egy profi irodába, ahol ugyan van díja a szolgáltatásnak, de garantálják, hogy akivel megismertetnek, az nem házas, nem egy aranyásó, és nem egy unintelligens bunkó - már persze ha nem ezeket keresem. És a tagdíjam addig érvényes, amíg meg nem találom a párom.
Miért van az, hogy az emberek mindig mindent ingyen akarnak megszerezni? Persze ők nem akarnak másnak ingyen könyvelni, nyelvet tanítani, takarítani, stb. De mások ingyen adják nekik a legmagasabb szintű szolgáltatást.
Huha...
A viszont nem látásra!
Ha valaki csupán visszajelzést szeretni kapni, de semmi komoly társkeresési célzata nincs - esetleg a minden tekintetben tökéletes férfinak adna egy esélyt - akkor az miért van fent ilyen oldalon? Tömegesével vannak fent; csak beszélgetni akar, maga sem tudja mit akar, barátja van és személyes sértésnek veszi azt, ha valaki írni merészel neki, minden egyes férfiban szexuális ragadozót lát stb.-stb.
Egyébként mondtam-e valahol, utaltam rá, akármelyik hozzászólásomban, hogy prostituált lennél? Amennyiben igen, akkor kérlek másold be azt a részt, de ha nem - márpedig nem - jogosan merül fel a kérdés, miért is akarsz engem rossz színben feltüntetni?
Lehet hogy ellentmondásba keveredtem, de bocsi már, az egó meg az úgy néz ki mint a prosti, tessék???????????
Én már nem a prosti kategória vagyok, bocsika.
Igen, sajnos a megfelelő partner az a felhőben van, bár, akik itt írtak, hogy tizenakárhány éve társat találtak ilyen oldalakon, biztos az is ellentmondás.
Tisztelet a kivételnek.
Nem veszed észre, hogy ellentmondásba keveredtél?
Visszajelzést szeretnének, na meg a közösségi oldalakon is véletlenül néznek ki úgy, mint prosti, ááá, nem az egójuk miatt ;)
A megfelelő partner meg olyan, sok nő mércéje szerint, ami talán az amerikai filmekben létezik, de a valóságban nem. Tisztelet a kivételnek.
Egyik oldal küld, E-mail t, üzenetet, hogy a megadott paraméterek szerint kit, kiket ajánl ,
Nade én nemvagyok előfizető egyik oldalon se, nemlátom mikor lépett be a zoldalra utoljára, és van e olvasatlan levele a csajszinak,
Nade,
Van ott a zoldalon egy csak, levelezős tagtárs, őelőfizető, minden funkció müködik nála,
Na, mondtam neki, nézze már meg a csajszi adatlapját,
Megnézte,,, 1,5 éve volt bejelentkezve utoljára a társereső oldalra, a csajszi,
Amit a rendszer ajánlott tagoknak, hogy az szivesen ismerkedne,,
Na hát ilyenek is vannak!
Most őszintén hogy lehet egy instagrammm féle oldalon ismerkedni? mikor valakit főleg a csajokat millióan követik, akkor gondolhatjátok hányan írnak nekik.
Ott elveszlik egy levél a tömegben esélytelen sztem.
Akkor ez népszerű oldal lehet:)
Józsi, ott a helyünk:)
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Életmód váltás? De hogyan kezdjem? Segítséget, és társat keresek
- Ki tud nekem ajánlani olyan oldalt, ahol nőgyógyásztól tudok segítséget kérni, és válaszol is rá?
- Hogyan tudom beállítani a startlapot nyitó oldalnak? Köszi a segítséget előre is!
- Mi a neve annak az oldalnak ahol útitársat lehet keresni?
- Hol találok neten olyan oldalt, ahol lelki társat keresnek?