Tarka, kevert süti recept
A Tarka, kevert süti hozzávalói:A sütihez:
10 púpozott ek liszt
1 csomag sütőpor
3 ek porcukor
2 ek cukrozatlan kakaópor
4 tojás
10 dkg margarin
A mázhoz:
2 tasak puncsos pudingpor
5 dl szénsavas meggy üdítő
A Tarka, kevert süti elkészítési módja:
A tojásokat felverjük. Hozzáadjuk a porcukrot, a lágy margarint és jól kikeverjük. Elvegyítjük a sütőport a liszttel és belekeverjük a margarinos masszába. Kettévesszük a tésztát, beledolgozzuk az egyik felébe a kakaóport. Sütőpapírral bélelt, 32*22 cm-es tepsibe öntjük, válogatva a kétféle masszát. Előmelegített, 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. Kikeverjük az üdítőben a pudingporokat és sűrűre főzzük. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd elkenjük a tészta tetején.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2016. nov. 4. 04:57
A tarka, kevert süti elkészítési módja és hozzávalói.