Tarhonyás-virslis paprikás krumpli recept


egy fej vöröshagyma
2 tk pirospaprika
6-7 db közepes burgonya
10 dkg tarhonya
fejenként egy pár virsli
olaj
A Tarhonyás-virslis paprikás krumpli elkészítési módja:
A vöröshagymát olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, jól összekeverjük és hozzáadjuk az előzőleg megpucolt és megmosott, felkockázott burgonyát is. Az egészet annyi vízzel felöntjük, amennyi ellepi. Sózzuk, borsozzuk. Miután felforrt a gázt tartalékra hajtjuk és forrás után 10 perccel hozzáadjuk a tarhonyát is, újabb 10 perccel később a felkarikázott virslit is hozzáadjuk. Az egészet összefőzzük. Savanyúsággal tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: turkkati, 2019. ápr. 4. 16:54
A tarhonyás-virslis paprikás krumpli elkészítési módja és hozzávalói.