Táplálékkiegészítő rangsor (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Táplálékkiegészítő rangsor
Sziasztok!
Rengeteg MLM cég kínál táplálékkiegészítőket és vitaminokat. Persze mindegyik meglehetősen drága.
Tud valaki valamilyen támpontot mondani, hogyan lehet eligazodni ezek között?
Mi alapján lehetne választani, hogy melyik termék jó és melyik nem?
gergőke!
Köszi szépen.
az ephedra az efedrin természetben előforduló változata. Nem tartalmaz efedrint a hyroxycut, mert itthon nem legális. Egy ideig az USA-ban is tiltott volt, most szerintem már újra használható... De ebben nem vagyok biztos.
Most nincs se időm se energiám kiselőadást tartani az efedrinről.
Tömören: a legjobb zsírégetésre, de lehet mellékhatása.
Google: ephedrine és ECA szavakra keress rá, és rengeteget olvashatsz róla
gergőke!
Az efedrin és ephedra ugye nem ugyanaz. Mert az irják, hogy egy a Hyd. nem tartalmaz ephedrát. Egyébkén mi a hatása ennek az ephedrának?
Működik a Hydroxycut, csak nagyon drága.
Azért azt ne várjad, hogy a zsír leolvad rólad :)
A leírás csak marketingduma, de ez legalább nem átverés.
Egyébként egy termogén zsírégető. Nagyjából annyit tud, mint a efedrin-koffein-aspirin hármas (ECA)
csak ezt boltban is megveheted.
gergőke!
Egy kérdés- A Hydroxycut HardCore-t érdemes megvenni? Tehát igazán olyan klassz zsírégető mint amit irnak róla? Persze én is ugy gondoltam használni, hogy edzés mellett. Köszi
Az L-tirozin egy aminósav. Elméletileg gyorsítja az anyagcserét, gyakorlatban nem észrevehető a hatása...
A guggulszteronról meg csak rosszat hallok és olvasok...
Keresek majd kutatási eredményeket
Sziasztok!
És ami MLM-es az most jó vagy rossz? Mert hogy jó sok pénzkét kérnek értük az tudom.. Valamiféle algás dolgot kiakarok mindenképpen próbálni csak hát többféle van és nem tudom melyiket érdemes megvenni.
MLM hangzású név...
Ezt találtam róla:
"A három mikro-algából -Spirulina, Chlorella és Lithothamnium- álló keverék kiváló minőségű növényi fehérjét tartalmaz (50-60%-ban) valamint tiszta, ionizált kalciumot, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a hiányállapotokat és azok utóhatásait megelőzzük."
Sziasztok!
Nem tudom ki hogy van vele, de én elveszek a sok kiegészítő között... Van nagyon sok problémám sajnos viszont nagyon drágák ezek a dolgok, hogy mindet végig próbálja az ember. Ami most talán érdekel GREEN GOLD FOREVER YOUNG állítólag segíti a nehézfém méregtelenítést, meg miegymás. De nem sok mindent találtam róla.
Fehérjeturmix + olajos magvak vagy egy kanál lenmagolaj
vagy
marhahús, lazac, csirkecomb, teljes tojás (mellé nyugodtan mehet rengeteg zöldség)
hirtelen ennyi jutott az eszembe. Az a lényeg, hogy szénhidrát ne (vagy csak minimális) legyen benne.
L-karnitinből azt vedd, ami a legolcsóbb,
(amiből legolcsóbban kijön pl 1000mg l-karnitin) nincsenek nagyon minőségbeli különbségek.
Én a Sciteces Mega Carni-x -et használom, amikor l-karnitinezek.
Szia Gergőke!
Mit értesz fehérje + zsír fogyasztás alatt?Konkrét ételre gondolok!
Szia!
És melyik l-karnitint ajánlod?
Fehérjéből ár-érték arányban a Scitec Nutrition és a Cytogen termékei a legjobbak.
Van jobb, de az sokkal drágább, mint amennyivel jobb. Pl az ON (gyártó) 100% whey proteinje. Ici-picit jobb minőség, de dupla annyiba kerül, mint a fentebb említettek.
Az olcsóbbak pedig általában sokkal gyengébb minőségűek...
Vitaminból nektek bőven elég pl.: Universal Daily One vagy Scitec: Vita-x.
Ezen már én is sokat gondolkoztam
Ki kell kérni Hoxa véleményét. Ha engedi, akkor írok én jó termékeket...
További ajánlott fórumok:
- Szépség, egészség és fiatalság - a táplálékkiegészítőkkel
- A DHEA nevű táplálékkiegészítő segített valakinek abban, hogy lombibébi programja sikeres lett?
- Próbálta már vki az acai berry táplálékkiegészítőt és a colon cleanse-t együtt? Mik a tapasztalatok?
- Ismeritek a nemrég közzétett "mérgező táplálékkiegészítők" listáját? Hol lehet elolvasni?
- Melyik táplálékkiegészítők segítik tényleg a fogyást?
- Miért van szükségünk táplálékkiegészítőkre?