Tapasztalatokat várok Vileda elektromos seprűről!!! Akinek van vagy volt írjon, pozitívumok és negatívumok is érdekelnek. (beszélgetés)
10. seremetyevo123
2014. aug. 28. 19:35
Megvettem és nagyon megbántam. A port és a morzsát úgy nagyjából szedi össze. Lassú és nehéz a gép. Egy másik és jóval olcsóbb fajta elektromos seprüm volt, amivel 5 perc alatt, minden fárdtság nélkül minden porszemet és minden sarkot minden fáradtság nélkül felsepertem. Egyszóval ebben az esetben sokkal jobb az olcsóbb és márkával nem rendelkező, körbe kefés gép!!!
9. picikecica (válaszként erre: 1. - NémethB)
2013. febr. 15. 12:12
Ez a csodamasina a VILÁGON a legjobban kifejlesztett háztartási kisgép. Nekem perzsa cicám van aki mint sejthető enyhén szólva is jócskán szőrős. Ez a gép eltünteti mindenhonnan a szőrt, hajszálat. Legyen az padlószőnyeg vagy bármilyen padló felület.
A port jóformán jobban kiforgatja a szőnyegből, mint az 1600 Wattos porszívó. 2 éve használom és seninek oda nem adnám.
8. 39ff6fe670 (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2010. okt. 10. 19:17
:))
7. homokóra (válaszként erre: 6. - Bared)
2010. okt. 10. 18:51
oké..de hova?:)
6. bared (válaszként erre: 4. - Homokóra)
2010. okt. 10. 18:47
akkor tisztelettel elfogadom, már postázhatod is nekem;-)))
5. zebracsikó (válaszként erre: 3. - 39ff6fe670)
2010. okt. 10. 17:50
akkor nem is veszek :)
4. homokóra
2010. okt. 10. 17:37
Nekem van...de nem használom...nem tudom, miért, de én nem voltam vele elégedett..
Azért még másnak jó lehet:)
3. 39ff6fe670
2010. okt. 10. 17:26
repülni sajna nem lehet vele :))
2. zebracsikó
2010. okt. 10. 17:01
engem is érdekelne, néha csak pár szösz vagy morzsa van a szőnyegen, de idegesít, felszedegetem kézzel, vagy lehozom a nagy böhöm porszívót, de ilyenkor olyan jól jönne egy kicsi masina!
1. NémethB
2010. okt. 10. 16:49
Kíváncsi lennék kinek hogyan vált be ez a csodamasina :-)
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Kistarcsáról pozitívumok, negatívumok? (oda költöznénk)