Tapasztalatok online nyelvoktatással kapcsolatban? Van valaki aki tanult vagy tanul ilyen módszerrel? Internetes webkamerás? (tudásbázis)
Szia,
Ez rendkívül személyfüggő!
Kinek mi az a stílus, amivel a legjobban halad, mire kell a nyelvismeret, mennyi idő alatt hova akar eljutni, stb.
Ez rendszerint úgy működik, hogy van egy személyes, vagy telefonos - 10-30 perces - peszélgetés és akkor én javaslok valamit a tapasztalataim alapján. Ez alapján beszélgetünk tovább.
Annyira "sokváltozós függvény" ez, ahány ember van.
Tehát: egy telefonos beszélgetés, lehetőségek megbeszélése, írott anyag, személyes konztáció stb. egyeztetése.
Mondok két végletet:
Volt, akinek megmondtam, hogy honnan tanuljon (persze leckeírás és ellenőrzés az folyamatos volt), kéthetente találkoztunk személyesen 1,5 órát a kommunikáció ellenőrzése végett, s 5 hónap múlva középfokon OK.
Másik véglet:
Képtelen volt egyedül tanulni, azt mondta nincs motiváció, zavarják a gyerekek, stb., ő sima magántanítvány lett.
Tehát alapos, személyes konzultáció nélkül ilyenbe belevágni felelőtlenség.
Egyébként, az alap kérdésre válaszolva: ez a rendszer jól működhet.
Üdv: Toto59
Mennyire hatékony az ilyen nyelvtanulás?
Én nem a lejeb említett módszerre gondolok, hanem amikor van + internetes beszélgetős óra is pl: skype-n keresztül.
Így is lehet hatékonyan órát tartani?
Miben térhet el ez a hagyományos órától, amikor veled szemben ül a tanár?
Gratulálok, gyakorlatilag elmondtad a jó távoktatás lényegét.
Üdv: T
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek pozitív tapasztalata az internetes (nem MLM) távmunkákkal kapcsolatban?
- Tapasztalatok internetes társkeresővel kapcsolatban
- "Kattintós" internetes munkával kapcsolatos oldalon milyen adatot kell megadni, mert valami fiókot kér?
- Milyen negatív tapasztalatod volt internetes aukciós oldalakkal kapcsolatban? Vagy más internetes vásárlásaról.
- Sokan elítélik azt, hogy valaki az interneten találja meg az igazit.Itt van a mi példánk, hogy bízzatok a netes kapcsolatban.
- Párkapcsolat mellett - internetes ismerkedés