Tapasztalatok, kinek mi a véleménye a szülőknél lakásról? (beszélgetés)
fél évig laktunk szülőkkel(anyós) , hú semmi pénzért soha többet. Vettünk magunknak házat és ott 2-en senki nem szól semmibe bele.
Ne költözz oda.
Évekig éltünk férjem szüleinél, kisebb koccanásokat leszámítva, békességben, szeretetben.
Természetesen, ha mód és lehetőség van rá, a saját fészek az igazi.
Áh, neeeem többet... Anyóséknál éltünk 8 hónapig és nagyon nem volt jó, hogy nem azt tehettük, amit akartunk.
Szükségmegoldásnak jó, de ha csak lehetőség van rá, menjetek külön.
pontosan!Nekem volt a világ legjobb anyósa...aztán mikor délben keltem szombaton,meló után,egész nap zsörtölődött,és a hátam mögött mondta a magáét!Jól kiosztottam,aztán megutáltuk egymást,és segédkezett az új nő odaköltözésében,a tudtom nélkül!:))
persze hangoztatta ő nap mint nap,hogy ő nem szól bele semmibe!jaja,nem nem!Most már ott tartunk,hogy a buszra sem mer felszállni,ha engem lát,fosik! :DDDD
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.
Mi az esküvő után laktunk anyóséknál, de végül 1-1,5 év után elköltöztünk inkább albérletbe.
Még ha a gatyánkat is kifizettük, akkor is a magunk urai voltunk. Pedig nekem addig nagyon jó viszonyom volt velük...
nem szabad!!!!az a vég..akármennyire is kedvesek..lakva ismeri meg egymást az ember,,pláne meg a ha após ,anyós..mindenbe bele fognak szólni!!!aki mást mond hazudik!!:DD
mit csinálsz.,mit nem,mikor kelsz fel..stb,,ne tedd!!!
Ne költözz össze senkivel!
Még a jó kapcsolat is pokollá válik!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Pánikbetegség - Tapasztalatok. Kinek mi segített?
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Külön élő vagy elvált szülőknél az anya halála esetén kire száll a gyermek nevelési joga?
- Tudtok kiadó kis, bútorozatlan lakásról, házrészről Bp-en vagy környékén?
- Külön élő szülőknél az apa nevére írathatja a családi pótlékot, ha ő neveli a gyereket?