Tapasztalatok, információk a Dobos/Gundel cukrász képzéséről? (tudásbázis)
NEEEEEM TANÁCSOS dolgoznod egy évig mielőtt elkezded a cukrász sulit..
Az új közoktatási törvény szerint, csak 21 éves korodig tudsz ingyenesen tanulni, OKj-s szakmá!!!!
Először is nagyon nehéz elhelyezkedni, keveset fizetnek stb..
Másodszor meg tudsz ingyenes kollégiumi elhelyezést igényelni Pesten...
És a suli mellett is tudsz némi diákmunkát vállalni. Sok diák csinálja így!!
Az OKj-s cukrász képzés 3 éves!! A gyakorlati helyet biztosítják. A Gundel nagyon jó helyekre küldi a diákjait.. (Hotel) és helyben is van gyakorlat a suliban.
A tanulmányi eredménytől függ a felvétel...számít az érettségi, naná!!! DE lehetséges némi vizsga is.
Köszönöm!
Hát lehetséges, hogy egy évig dolgoznék, hogy legyen pénzem, illetve nyelvvizsgát is szeretnék... Zalában élek, így a bejárás miatt főként kellene a pénz.
Szóval, akkor van érettségizőknek is ott képzés?
Az is ugyanolyan jó? És ez hány éves? A gyakrolati helyet nekem kell megszerezni? És...mennyire biztos hogy felvesznek? Számít az érettségim, hogy milyen lesz?
Egyenlőre ennyi. :)
Szia. Ha most érettségizel, és még nincs szakmád, akkor mehetsz ingyenes oks-s cukrász képzésre...ami 21 éves korig ingyenes..
Mire vagy pontosan kíváncsi????
Gundelről vannak infóim...és itt tényleg nagyon jó a képzés! Én ezt ajánlom!
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Január 1-vel megszűnik a közcélú foglalkoztatás! Van valakinek erről bővebb információja?
- TB: Egy fontos információ, amiről sok ember nem tud