Tapasztalatok a szavazat gyűjtő munkákról (beszélgetés)
Nem voltak ilyen különbségek Anyukám is azt mondja hogy a 60-as évekbe is egyformán voltak csórók az emberek a főnök meg a beosztott is zsíros kenyeret evett.Mikor gyerek voltam nem volt téma hogy mennyibe kerül a kaja a rezsi ezek nem voltak megfizethetetlen dolgok...
Igen.És jó éltünk, átlagosgyerekkor,hiába voltak más - teljesen más - foglalkozásuak a szülők, én nem emlékszem, hogy harag, nem-beszélés lett volna.Hiába voltak " gazdagabbak ", nem ordított így a különbség. Na és a mentalitás! :)
Szomorú !!! ilyen ország lettünk .
A szüleikről nem tudok, nem is nagyon érdekel. Ebben az országban mindenki ugyanabban a rendszerben élt, nagy részük nem is olyan rosszul, 90 után szaporodtak meg az ellenállók, ahogy anno a partizánok 45 után...
A németeknél piratenparte néven futnak...
Ha arra gondolsz, amire én, /ez így nehéz/, azoknak meg a szülei voltak a pont ellenkezőjében.
Egyetértek :) Valóban újak nem nagyon vannak. 1 párt van amelyikben nem tudok régi politikusokról, de a mentalitásuk ugyanaz.
a régi pofák új néven nekem csak carkupac :)
Nekem épp az a bajom, hogy nem látom a radikális változtatásra a szándékot.
Az újak közül a 4k programját olvastam most, de túl sok a lózung...
Szerintem azokat akik már 20-on éve ott bohóckodnak jó pénzért új arcokra kéne váltani csak sokan félnek hogy túl radikális lenne. Így elvacilálnak a két meglévő nagy carkupac között...
Jól van. Te tudod, meg mindenki a magáét.
Lehet, sokan így lesznek vele, a kilátástalanságban nem lehet eligazodni. :))
Nem sok különbséget látok az induló pártok közt, épp ez a bajom. Attól, hogy az egyik kupac kisebb a minősége nem változik. Ha lesz egyszer olyan párt amelyik az én érdekeimet is képviseli szavazok rá, addig nem. Csak azért megyek el, hogy ne tudják azt mondani, sajnáltam azt a fél órát rá.
ez az hogy mindenre találnak embert pénzért pl tapsolásra is :)
De, ha érvénytelen, akkor olyan, mintha el se mentél volna.Te fiatal vagy, úgy értem még nem vagy 55-60? pontosan a fiatalabb korosztály miatt félünk.Nekünk má' majdnem mindegy. Barátságok mentek szét, ez az, mindenki magában mérgelődik és izgul a gyerekeiért, meg a kis pénzéért.
Nem az időt sajnálom, hanem a választható pártot hiányolom. Elmegyek, érvénytelen szavazatot adok le. Én sajnálom a legjobban, hogy nincs kire :( Nézegettem az új pártokat is, de nem sok különbség van.
Megértem, hogy kiábrándult vagy, vagyunk. De most még 1 órát rá kellene szánni ápr.ban.
Én félek, hogy lassan ott tartunk, mint K.v.
Még csak az hiányozna!
Most úgy néz ki igen, de addig még van majdnem 2 hónap :D
Engem nem érint, a mostani választékból egyet sem tudok amelyikre jó szívvel szavaznék. Azt, hogy valami ellen szavazunk meguntam, 24 éve csináljuk, és mire jutottunk?
Valószínű , h pénzért , megáll az eszem , h van az a pénz ....
Mi a fene jön ki ebből az áprilisi szavazásból?!
Lehet, a végeremény már ott van egy páncélszekrényben.
Rohat korrupt embertelen világ!
Nem gondoltam volna, köszi!
Épeszű, szavatartó ember mi a csudáért támogat több pártot? Szavazni azért már tényleg csak egyre érvényes ugye?
1-re, ha így csinálják. Aztán ott a sok jó, mident kiforgató jogász
Ma 2 öreglány a narancsért csöngetett az esőbe...Nem kérdeztem hogy önként vagy pénzért csinálják :) Nincs az a pénz amiért én gyűjtenék a narancsnak :)
Aki a munkát adta, attól nem lehetett megkérdezni?
A végén még összegyűlik 7-8 millió szavazó 1-1 pártra ! V csak 1 -re ?!
Nekem is rémlett valami ilyesmi , csak az nem jutott még el az agyamig , h ennek mi értelme ?! olyan csalás szagú !!!
Nem, több ívet is alá lehet írni. A Választási Iroda tájékoztatóján van, így hivatalos információ.
....több íven is aláír ?! mint a rezsicsökkentésnél ?! több íven ! többször ? még más helyett is !!! félek az ilyen választástól ! azért remélem ott a szavazófülke magányába mindenki majd előveszi a józanabbik eszét !!!!
De egy ember csak az egyik pártnál írhat alá, különben érvénytelen. Értelmetlen azt remélni, hogy egy ember több ívet is aláír.
Ha ezt megteszed garantáltan börtönbe kerülsz!!! Különösen akkor ha a két párt antagonisztikusan ellensége egymásnak!
senkivel se szerződtem le,nem írtam alá semmit egy hölggyel tartottam a kapcsolatot telefonon.
További ajánlott fórumok: