Libero klub - ismered? Gyűjtöd a vonalkódokat? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok.
Érdeklődnék azoktól akik már választották az ajándékok közül, hogy milyen a kiságy fölé lógatható játék???? Ti miket rendeltetek még?
Szia.
Köszi az információkat. Majd írok még neked/nektek ha kérdésem van.
Szia!
Attól függ, milyen vonalkódod van.
Általában a jumbo csomag vonalkódja 3 pont, a megapack csomag vonalkódja 4 pont.
De itt: [link] több infot találsz, illetve ha belépsz a libero klub azonosítóddal, bal oldalon közép tájt van egy olyan, hogy "vonalkód ellenőrzés" ha ide beütöd a kódot, pontosan megmondja, hogy az hány pontot ér.
SZiasztok.
Egy vonalkód egy pont??? Vagy hogy van???
Mi rendeltünk már játékot, zsepit,cd-t, könyvet, meg legutóbb a zsiráfos bábot.Mindig megjött, még ehy hét se telt el és már csöngetett a futár, és mindig minden okés volt.
hHbár nekünk már nem kell pelus, sajna így már nem tudunk mit rendelni, de én ajánlom nyugodt szívvel, rendelj csak, mert nagyon jó dolgok vannak :)
Szia!
Libero pelenka vonalkódjait kell beküldened,ezek után kapod a pontokat. Borítékba ajánlott levélként,bár én csak elsőbbségivel adtam fel mert úgy olcsóbb. Több vonalkódot is rakhatsz egy borítékba.
Sziasztok.
Én még csak most regisztráltam be. A pontokat hogy adják??? Hogy kell beküldeni???
Szia!
Én is gyűjtöm és nekem is minden rendben volt.
szia.
igen, ismerem, és nagyon sokszor rendeltem már tőlük, mindig minden megjött, tökéletes állapotban!
nyugodtan rendelj.
forgót még nem vettem, de biztos az is szuper :)
Sziasztok!
Én már egyszer rendeltem és rendben volt, csak kíváncsi lennék, kinek milyen tapasztalata van. Most egy kiságyra szerelhető forgóban gondolkozom, nem tudom, esetleg rendelt valaki már ilyet?