Tapasztalatok a debreceni Aranykéz allergológia magánrendelővel kapcsolatban? (tudásbázis)
2. fne.meva
2010. nov. 16. 09:06
Sziasztok!
Pár hónapja piros foltok jelentek meg a testemen, orvos nem látta mert addigra elmúlt, plusz bedagadt a szemem, szám, arcom. Akkor kaptam gyógyszer napi tabl.+kalcium pezsgőtab. Elmúlt. Hogy mitől volt rejtély, soha semmilyen allergiám nem volt, nem tudjuk ez mitől lett. AZtán tünetmentes voltam, úgyanúgy ettem, ittam mindent ugyanazokat a kozmetikumokat használtam és most 1 hete újra kijöttek a piros foltok, valószínű csalánkiütés. Most sem tudjuk mi okozza. Allergológiai intézetek már az időpont egyeztetésnél elmondják szerintük nem hozzájuk tartozik....Találtam ezt az Aranykéz allergológia magánrendelőt, kíváncsi lennék tapasztalatokra, árakra, hogy megéri-e oda mennem, vagy tartsak ki a állami intézeteknél?
Köszönöm!!
1. fne.meva
2010. nov. 16. 09:02
Tapasztalatok a debreceni Aranykéz allergológia magánrendelővel kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Ajánlanátok debreceni bölcsit, és válaszolnátok egy kérdésemre az új szabályokkal kapcsolatban?
- A zalaegerszegi endokrinológiával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Van a városban esetleg ilyen magánrendelés?
- Győrben magánrendel Dr. Szalay László nőgyógyász. Vélemény, tapasztalat vele kapcsolatosan?
- Dr. Husz Sándor bőrgyógyászt nem tudom elérni telefonon magánrendeléssel kapcsolatban. Odamenjek a mai rendelési időben csak úgy?
- A debreceni Medbiotech-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Mi a tapasztalat a debreceni nyelviskolákkal kapcsolatban?