Tanulási tippek államvizsgára (beszélgetős fórum)
Szia!
Nálunk átlátszottak a tételek! Le voltak fordítva egymás mellé és szép komótosan választottuk ki, így szavakat is láttunk és a tétel címének a hosszát is. Persze valahol csak számot húzatnak vagy borítékból húzol, ott ez nem jön be.
Én szójalecitint szedtem, ami segít, hogy eszedbe jussanak a dolgok. ;)
Én az idegeskedéssel nagyon elrontottam, aztán csak úgy ment, hogy "megerőszakltam magamat", hogy meg kell lennie és reggeltől estig nyomtam, csak enni tartottam szünetet, boltba szaladni és este hasizom gyakorlatokat csináltam.
Az én konzulensem december 30-án szólt, hogy neki nem tetszik a szakdolgozatom tartalmának fele, írjam újra... Január 5-én kellett leadni, a könyvtárak pedig zárva is voltak, január 5-én nyitottak volna. És az a legjobb, hogy olyan tartalmat kifogásolt, amit elvileg már elfogadott, legalábbis már elküdltem neki korábban, és mondta, hogy ez jó. Gondolom el se olvasta, december végén is úgy hivogattam, hogy mondjon már valamit. 30-án hajnalban írt e-mailt, hogy elolvasta, és ez így nem jó, majd konzultáljunk.
Végül nem írtam át semmit, közöltem vele, hogy ez van. Remek helyzetbe kerültem én is.
az illat+ tanulásra most keresem a megfelelő illatot. ezt ismeritek ?
Az illatrajobban emlékszik az agy igy ha azt információval kötüd össze akkor ha ujr érzet az illatot meg van az információ is. saját parfüm nem lehet mert azzal tul sok az élmény , van egy jó kis illat gyertyám de azt majd mégsem vihetem be magammal
Nyugodj meg, eszedbe sem fog jutni a puska. Kihúzod a tételt, akkortól csak arra az egy kérdésre koncentrálsz és minden elő fog jönni, amit tanultál.
Én is gyakran éreztem azt, hogy minden csak kavarog a fejemben, ha újra olvastam az anyagot, szinte ismerstlennek tűnt, aztán a vizsgán olyan szépen letisztult minden. Így leszel te is, NYUGI, sok sikert.
Igen.Igazad van.Mennyivel érdekesebb,amikor valaki olyan kérdést tesz fel,amire kizárólag orvos tudja a választ...Vagy a másik kedvencem: "Szerintetek szeret?"-ez nekem olyan,mint amikor fécen olvasom: "Lájk,ha alszol"!...
Tudatbázis: "Nyolc hónapos csecsemőt mivel takarjak be" ? "Mit ehet egy 5 hónapos baba?"
"Azt mondta szeret,de én nem hiszek neki! Szerintetek?"
"Kisfiam fejre esett,vérzik a feje,szerintetek lesz baja?" "A kutyám mérget evett,habzik a feje,szerintetek meg fog halni?"
Tényleg....EZEK mennyivel érdekesebbek!!
Keszulj nyugodtan a puskaval, nehogy a tanarok jo fejek legyenek, kisetaljanak, te meg ott fogsz ulni es banni egy eleten at, hogy nem volt puskad :)
Nem mintha olyan sok eselyed lenne erre, de volt mar ilyen is.
Nehogy elb......már itt a végén, hülye puskával!!
Ez természetes idegesség, hiába mondanánk; ne parázz, úgyis fogsz.
De vedd tudomásul, hogy meg kell csinálnod és menni fog! :))
Szerintem nem mehetsz ki a mosdóba. Kihúzod a tételt, leülsz, kidolgozod vagy írsz valami irányvonalat, hogy mit szeretnél elmondani. Majd felállsz, odamész a vizsgabizottság elé és elmondod amit hallani szeretnének.
Ne felejtsd el, arra kíváncsiak amit tudsz és nem arra amit nem.
Nyugi.
Ismerős....vágtad már földhöz a jegyzeteket?
A többit amit írtál, jelek arra, hogy túltanultad magad. Kis pihi, de nem sok, úgysem hagy nyugton, csak kicsit pihentebben folytatod.:))
Mikor lesz?
További ajánlott fórumok:
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- Ki milyen agyserkentőt ajánlana államvizsga előttre? Én most a Ginkoprim felé hajlok, de csak mert azt látom a tv-ben.
- Segítség, 5 nap múlva államvizsga!
- Hogyan készültél államvizsgára kisgyerek(ek) mellett?
- Tanulási tippek