Tangabugyik, franciabugyi, szettek..ki mit hord szivesen (beszélgetés)
Ebben a témában Kiszel Tünde a szakértő.
Szerinte a száras bugyik a legkényelmesebbek.
Hihetünk neki ?
Olvasom itt a jobbnál jobb hozzászolásokat, mit ne mondjak nem semmi. Az "undorító" kifejezés teljesen tetszik :D Miért undorító? Én nem ítélem s nem mondok semmi negatívat azokra a hölgyekre és urakra akik a hagyományos férfi fehérneműt kedvelik (boxer, fecske) Viszont ők se ítéljék el azokat a férfiakat akik tangát, más esetben női tangát hordanak. "ATTÓL MÉG NEM MELEG, NEM HÍMRINGYÓ ÉS NINCS BEÜTÉSE SE AZOKNAK A FÉRFIAKNAK AKIK MINT JÓMAGAM IS TANGA BUGYIT HORDUNK!!! Csupán éljük az élet örömeit :D " Én sem vagyok az, hiszen a Női test ami a legcsodálatosabb amit valaha is láthat egy férfi!
Nos mit ne mondjak én is tangát hordok és nagyon kényelmesnek találom pl. nem izzad hülyére az ülepem mint mikor rátapad a boxer. A férfi tangák 80-90%-a gagyi semmit érő mint pl. a malacos . kész röhely a normálisabbak meg több ezrekbe kerülnek így rászoktam a tanga bugyira ami sokkal esztétikusabb mind színileg mind kinézetileg és olyan Nőt keresek akinek az ilyesmi baromira bejön. Csak hát ilyen Nőt nem nagyon lehet találni! :D
...nem rossz:)))))
De én a csipkés francia bugyira szavazok.
Tanga, más nem kényelmes, olyan mintha lenne rajtam még egy nadrág... vagy nemtom. Könnyű napon, nehéz napon, munkában, mindig tanga. :))
(ha meg egészségügyi problémát okoz, az gondolom kiderül és akkor leszoktatom magam róla, de eddig nem volt gond kb. 9-10 éve)
Tangabugyit!
Na jóóó nem! csak vicceltem!
alkalomfüggő :)
van előnyös és kényelmes kategória... fehérneműben más nincs... :)
Én is így tudom és gondolom is! Van aki a kislányának is azt vesz! :-(((
Én maradok a hagyományos bugyingónál, nemcsak egészség ügy miatt, de nekem nem kényelmes az a zsinor a vágány utcában!! :-)
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Káros az egészségre a tangabugyi?
- Bikini, franciabugyist hol kaphatok?