Táncszőnyeg - Neked van? MI a véleményed? (beszélgetés)
Én is szeretnék egy tánc szőnyeget a 10 éves lányomnak, de sajnos nem láttam még, és azt sem tudom milyet érdemes venni és mennyiért. Ha valaki tudna segíteni ebben, és megosztaná a tapasztalatát jó lenne.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Én az Expressen vettem táncszőnyeget még a hónap elején. De láttam a többi aukciós oldalon is. Érdemes megnézni!
Sziasztok,
Lányomnak keresünk táncszőnyeget( Tv/kompjuterre csatlakoztathatót) karácsonya, de már sajnos mindenhol elfogyott. Tud valaki eladót ? Akár használtat is ?
Szia!
Hű, már nem emlékszem pontosan, hogy mennyi volt... tv-re csatlakoztathatót vettem, kb. 5-6 ezer volt talán.
A lányom is használta-élvezte nagyon, és a netről-kis rákeresés után-, sok szám letölthető hozzá pluszban.
Csak javasolni tudom.
/Sőt, az egész család, de még a rokonság is kipróbálta, de ezt csak nagyon zárójelben:)))/
Egy poénnak nagyon jó még felnőttkorban is;)
Sziasztok. Nem tudom van e itt probb táncszőnyeges, de nekem az lenne a kérdésem, hogy lehet gépen összehozni a 2 szőnyeget.
Én 19 éves vagyok, és imádom egyébként. A barátnőm mutatta be, még régebben, azóta mindketten imádjuk, de nem tudom összehozni a két játékost. Neki ps2 porton működő van nekem meg usb-s. De ugyan azokat a gombokat használja.
Szerintem ideális szórakozás mindenkinek. A pc-s ezerszer jobb, főleg azért mert van egy Stepmania nevű progi ami ingyenes, és iszonyatosan sok zenét lehet letölteni. A program tud ddr-t és piu-t is. A külömbség a kettő között, hogy a ddr (Dance Dance Revolution) a táncszőnyeg alap 4 irányát használja, tehát le, föl, jobbra, barra. ez az eredeti Japán konstrukció, kis hazánkban is csak ilyen versenyt rendeznek. A másik a pui (pump it up) ami a szőnyeg 4 sarkán lévő irányt valamint a középsőt használja, ez az amcsi stílus.
Én ddr-t jobban csípem, és bármennyire úgy tűnik a pui nem feltétlen nehezebb mint a ddr.
De persze ezt mindenki döntse el maga ;)
Ha valaki már megunta a zenéket, és ujjakra vágyik, annak Stepmania, de vigyázat, ez alapvetően haladóknak van. Persze vannak itt is szintek.
Sziasztok!!
Mi most vettünk a kislányomnak egy tv-re köthetős táncszőnyeget. Kipróbáltuk, sikerült rákötni a tv-re el is indult azt szeretném kérdezni,hogy a sarkain lévő jelek: ix , kör , négyzet,háromszög, ezek mire valok? Mi most látunk ilyet elöször, és erre nem jöttünk rá . Légyszi irjatok. Köszi
Nonna
Sziasztok! Nekünk mind a kétfajta van a tv-re köthető és laptopra köthet is! A laptopos 1000% jobb, de kortól függ, hogy melyiket érdemes megvenni! Egy 3-14éves gyereknek BŐVEN elég a tv-re köthető. Én magamnak (21 éves vagyok) vettem a laptopra köthetőt.
Mókának biztos nagyon jó, de a ritmusérzéket is fejleszti, mert a lényeg, hogy egy adott pillanatba lépj rá a nyílra, mert csak akkor kapsz pontot! :)
(Bocsi, hogy eddig nem írtam,de Pesten voltam suliba, és rokonoknál aludtunk a hétvégén!)
Na, itt is vagyok. Megvettem.
Ez egy olyan fajta, amit a tévére lehet csatlakoztatni. Kicsit bajlódtam az összekapcsolással, de végülis sikerült.
Ebben 50 féle zene van (gondolom amit szgépre lehet kötni, azon te választod ki a zenét a sajátjaid közül, vagy nemtom), de itt csak ez a fajta volt, szgépre köthető nem. A zene elég nyomi, de szerintem a kiscsajok majd élvezni fogják az ugribugrit. :)
Hát, mitmondjak, kipróbáltam... kb. 1 percig urgáltam rajta, sikerült körülbelül 5-6 taktust eltalálnom és sikerült jól megizzadnom. Az 1 éves kislányom kacagott rajtam a járókából nézve, az uramról már ne is beszéljek. :)
Szerintem aranyos dolog, főleg, hogy ez a kicsiket mozgásra ösztönzi.
Szia pedit!
Én egy vidéki városban lakom, és az itteni játékboltban van táncszőnyeg. Reggel az uram volt bent, eltetette, délután megyek megnézni, és ha jónak találom, akkor megveszem. Egyébként 10-12 éves lányoknak veszem. Ami itt van, az kb. 7000 ft. Majd megkérdezem az eladót, hogy ez mit is tud. Remélem jó lesz, mert már nem tudok mit kitalálni a keresztgyerekeimnek. Azt mondták, hogy játékot kérnek karácsonyra, dehát már olyan nagyok, hogy nehéz nekik nem hülyeséget venni, ez pedig olyan jópofának tűnik, úgyis szeretnek táncizni, úgyhogy remélem megfelelő lesz. :)
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék venni a keresztgyerekeimnek táncszőnyeget, olyat, amit a tévére lehet csatlakoztati.
Az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ez minden tévére rácsatlakoztatható? Biztos van olyan lyuk, ahová lehet dugni a szőnyeg vetezékét a tévére? És milyen zenére lehet táncolni?
Lehet, hogy ezek hülye kérdések, de még nem látom át tisztán a táncszőnyeg működését.
Előre is köszi a válaszokat!
Puszi:)
A keresztlányom 3 évesen kapta a táncszőnyeget,már akkor is sokat játszott rajta, most 5 és fél éves, és most való neki igazán. Jár tánciskolába, és mellette szívesen játszik vele,van hogy egy egész számot végig tud táncolni, a gyorsabb számok viszont még gyakorlásra várnak...:)
Öt éves gyereknek ideális!!! Neki való játék, főleg ahogy írtad, hogy sokat táncol!:)
Remélem elolvasod!
Szerintem nagyon praktikus. Játszva mozog a gyerek. A mai világban amikor úgyis sokat ülnek képernyők előtt, nagyon jo ajándék.
Karácsonyra praktikus ajándék.
További ajánlott fórumok:
- Öngyikosság. Van aki azt mondja gyávaság, van aki azt hogy erre erős emberek képesek. Neked mi a véleményed?
- Ajánlanátok e egy hét éves kislánynak az interaktív táncszőnyeget?
- Pszichológia - neked mi a véleményed?
- Vettem egy táncszőnyeget, de a csatlakozója PS2. A gépemen csak USB csatlakozó van, hol tudok átalakítót venni hozzá?
- A Hannah Montana táncszőnyeg nem működik, 2-t is kipróbáltunk 7 kül. TV-n. Mi lehet a baj, segítsetek!
- Mi a neve annak a táncszőnyegnek amihez saját zenékre is lehet táncolni és nem csak azokra amik rajta vannak?