Tanárnőnek ajándék?! (beszélgetés)
ez így van valóban, a kislányom jövőre lesz elsős, épp ezen gondolkodtam a napokban, hogyan fogom majd megmagyarázni neki, hogy mi szívvel lélekkel készítünk valamit más meg majd ad egy tábla csokit neki.
tudod nem vagyunk egyformák, van, aki leül a gyerekével társasozni, a másik elintézi a gyerkével való "foglalkozást" azzal, hogy ad neki egy "kis" pénzt, tessék fiam vegyél valamit...
Erről abszolút egy Zorán szám jut eszembe: Üres bölcsőt ringat a holdfénye ... az apa mindig csak rohan az életben, a fia mindig hívja játszani stb, de neki soha nincs rá ideje, a fiú felnő és az apa szeretne vele lenni, de ekkor már a gyerek mondja, hogy apa nem érek rá, mennem kell...
Veszekedés ide vagy oda, szerintem is kézzel csináljatok valamit. A kislányod is élvezné, hiszen szeretnek machinálni, és nem utolsó sorban szuper közös program!
Egy szép ajtódíszt, ablakdíszt, fenyőfadíszt, akármit, akármiből, hiszen elég sok minden kell az iskolába. Néhány szem szaloncukor, mandarin, mogyoró, vagy mikuláscsoki, és csókolom. Nem kell túldramatizálni. Kivéve ha elit iskoláról van szó vagy ha olyan a pedagógus...
Elég egyértelmű volt a célzásod!!!
Ezért is írtam "amit"...:O)
De igazad van...tényleg figyelmen kívül hagyom....:O)
Én meg "csak szeretném",ha nem támadásnak vennéd a hzs-at!Én jóindulatúan írtam amit írtam,és van tapasztalatom is mindkét oldalról.Sajnálom ha nem tetszett neked,habár hozzászoktam már,hogy az egyenes beszéd sokaknak nem tetszik.
Figyelmen kívül kell hagyni talán....
Szeretnáém ha el olvasnád a 22.hsz-emet!!
Csak hogy tisztában legyél "velem" kapcsolatban!!:O)
Tavaly az volt nálunk is,hogy 500ft értékben kellett a gyerekeknek hozni ajándékot mikulásra...
Most idén senki nem mondott semmit...
Persze ezzel nem akarok nyalni a tanárnőnek:OS
Egyrészt mert nem vagyok olyan másrészt meg kiváló tanuló a lánykám:O)
Azért gondoltam,hogy ennyit kéne áldozni rá mivel mégis csak tanárnő..:O)
De úgy néz ki,hogy csak én gondolom így:O))
És nektek van igazatok!!!:O)
Lehet csak én fújom fel:O))
Szerintetek sok??.....
Tényleg egyszerűbb lenne ha itthon készítenénk valamit...:O)
Köszönöm nektek:O)
Szerintem is sok ez az összeg.
A tanárnő is csak egy tagja az osztálynak. Nem hiszem, hogy a másik szülő ennyit fog áldozni a te gyerekedre.
Az más helyzet, ha te elégedett vagy a tanárnő munkájával és megleped karácsonykor egy csomaggal...
Szerintem is sok az az összeg..
A többi gyerek szülője tuti nem tud ennyit áldozni rá?? Külömben is meglepetés kéne hogy legyen. És ne az összeg legyen a fontos.
Szerintem az rengeteg ne hülyéskedj. Vagy mindenki annyit ad? Már a gyereke is egymásnak. Nálunk 700ft a keret.
Készíts otthon fűszer olajat. Szines bors ,foghagyma ,kömény ,esetleg rozmaring,felöntöd olajjal,és szerintem igazán szuper. És sajátkészítésű.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Karácsonyi ajándékötletek és készülődés
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Mit vegyünk a tanárnőnek, a 35 éves osztálytalálkozóra? Segítsetek!
- Köszönő ajándék tanárnőnek. Ötlet?