Tanácstalan szerelmes fiamnak írjátok meg a véleményeteket! (beszélgetés)
Hello.
Na, most komolyan. Akkor legyen ugy anyuka, ahogy irod.
Viszont tanitsd meg az eletre. Ne te mondd meg neki, hogy adjon viragot es ne TE szedd le neki.
Ne te jarj utana, ha lelki problemaja van. Tanitsd meg ra, mutasd meg neki, hogy kell/hol kell.
Ne te irj ide helyette, hanem mondd meg neki, hogy Ő irjon a forumon, hatha segit. Ez alatt o mit csinal? Olvas?TV-zik? Tanul?
Kesobb mi lesz, ha egyetemre megy, vagy ki az eletbe? Nem lehetsz neki ott mindig, inkabb tanitsd meg, hogyan lassa el magat, a bajat hogyan kezelje. Igy legyel az anyja, jo anyukaja. Ne ugy, hogy (nem bantasbol irom) kinyalod a popojat.Keszitsd fel az eletre, tanitsd es jaras tanulasa kozben hagyd, hogy elessen.
Túl sok volt a rózsa.
Az egyéniséget úgysem lehet virágokkal pótolni. :)
Szerintem nem kéne itt lealázni a fiút, meg az anyát.
Ne haragudjatok, de ez a fiú szerintem egy tök normális srác. Igen, tudom, a mai világban többre értékelik a bmw-kulcsot, mint egy elcseszett rózsát, de ne akarjátok már mindenféle "anya kicsi fiának beállítani a srácot.
Nem tapadt rá, a csaj akarta bemutatni, aztán meg se szó, se beszéd, eltűnt... Ne haragudj, de mekkora tapló az a lány, amelyik hagyja, hogy a fiú haptákba álljon? Szégyellje magát. Aztán persze rájött, hogy csak jók azok a bonbonok, rózsák ésa figyelmesség, most már teperne vissza. Szánalom.
Kedves fórumindító:
Mondd el a véleményed, de ne erőltesd rá. Ennyi.
Szerintem lapát a csajnak, aztán a fiad majd talál olyat, aki a figyelmességet értékeli.
Mindazonáltal próbálj meg kevéssé belefolyni a dolgokba, elvégre a fiad már majdnem felnőtt, és neki is kellemetlen, ha nagyon belefolysz az életébe, lásd a használt gumik száma.
Nem olvastam regina összest!
A megbocsájtással kapcsolatban ugyan úgy gondolom, ahogyan Te is! Szükséges van rá, de nem egy ilyen helyzetben... Átverték a fiút, de ettől még nem szükséges jól meg b*sznia, és lesüllyedni arra a szinte, ahol egyes emberek mozognak... Nem? :)
Érzelmek? Aki két hónap után olyan mélynek mondja az felszínes. Tiszteltet, becsület? A nem csikarja ki és keresi az árulást, azt kevesebb átverés éri.
A szál rózsával sincs baj, de aki minden szirmot egyesével számol, hogy ő mennyit adott és csak adott és adott, az se igazi érzelemeket, se tiszteletet nem táplál a másik felé.
Ha félted a fiadat az normális. Fogják még bántani az életben, össze is törik majd a szívét. A szülő dolga, hogy a trutyiban majd a gyermeke segítségére legyen.
Amikor tanácsot kért, elmondhatod neki őszintén az aggályaidat, de ne adj neki konkrét tanácsot: "ne foglalkozzon a lánnyal".
Ha szerelemes, ezt úgysem tudja megtenni, és neki kell belebuknia, egymagának, ha mégis neked lesz igazad.
Sok nőnek bejön ez...rájuk kell találni.
:)
Nem az egy szál virággal van a gond, én is sok virágot kaptam a férjemtől, csokit is, romantikázott is.
Csak ő épp mindig tudta, mikor van itt a helye a romatikának, mennyi kell belőle, milyen alkalomból...ő azonban tudta azt is, hogy mikor kell tökös csávónak lenni, hogy a lányok nemcsak a rózsabimbóra buknak, hanem egy magabiztos férfiállatra is, aki egy személybe legyen összegyúrva, és mindig tudja, hogy épp melyik tulajdonságból mennyit engedjen, hogy ne tűnjön se bunkó macsónak, se nyálgép papucsnak.
Mindkettőre hamar rá lehet unni, ha nem kezelik helyén a dolgokat.
Csak a betük sorrendjét olvastad össze, de nem értelmezted.
Én ennél bonyolultabb formában is juttattam el rózsát a b.nőmhöz nem kis távolságra
Nem a rózsa volt nyálas megnyilvánulás, hanem úgy összességében az egész.
Miféle tisztelet kellene, ha egy csaj átvágja a srác fejét??
Két hónapos kapcsolat, nem egy pár éves, vagy házasság amikor a megbocsájtás is jácc
Ha nem is igy, nem volt szex, hülyítettek engem is fiatal koromban
Aztán jött valamiért a csaj később, mondtam
"a hulyék a másik oldalon vannak"
És mindez nem jelenti hogy érzéketlen lennék a nő nem iránt, lelkileg
Kevés Regin_a-összest olvastál /igaz, nem régi vagyok itt/ tehát megbocsájtható :))
Miféle bizalom??
Hagyja hadd jőjön és dugja meg, aztán hagyja a francba.
Majd észbekap a csaj is, hogy nem ő az egyetlen királylány
Nem hinném hogy egy életreszóló kapcsolatban kellene ilyenkor még gondolkodni
De hogy folytassam és ne csak a szexre hegyezzem ki
Beszélgess el vele és magyarázzd el neki az élet folyását
Másokat otthagynak már házasságban is, ilyen korban ki kell próbálni több nőt és igen, az iső ami elfeledteti az előzőt, ha már ennyire lelkis a fiad
A lelkizés nem mindenkinél jön be
Nem azt mondom ezzel hogy bunkónak kell lenni
És hiába a műveltség ha nem tudja érdekessé tenni magát egy lánynak a találozáskor
Ilyen korban a bonbon és karkötő 2 hét ismerettség után túl "nyálas"
Találja meg, majd meg fogja, a magához illő szerényebb lányt
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?