Tanácstalan (betegség) (beszélgetés)
ne add alá a lovat! :)
Semmilyen hőemelkedése nincs, tök normális hőgörbéje van, csak a rektális hőjéből nem vonta le a 0,5 fokot.....
Fizikálisan tök egészséges! A hiba az emeleten van.... (csak ezt meg nme ismeri be magának)
"Nőgyógyász nézett hormonokat (tesztoszteron, ösztrogén és progeszteron kivételével)"
de akkor mégis milyen hormonokat nézett, ha ezeket nem????????
"Viszont egy ideig anorexiás voltam és külföldön egy náthára olyan gyógyszert vettem be, amit pajzsmirigy betegeknem nem szabadna."
Vagyis pajzsmirigy-betegséged van????? Annak van olyan típusa, amelyik megemeli a hőmérsékletet!
Szerintem az, hogy anorexiás voltál eleve feltételez valamilyen pszichés problémát. Miért voltál? Tudod rendesen kezelni? Mikor és mennyi ideig voltak anorexiás tüneteid? Ha sokáig és súlyos volt, akkor sérülhetett az emésztőrendszered is.
Egyébként a psziché MINDENT képes produkálni.
Köszi. Átsiklottam felette.
Akkor is furi. De lehet, hogy csak nekem.
hidd el, igazam van!
Ja, és ha kézbe kapod a szerológiádat, azon meg nem mindegy, h Igm, vagy IgG pozitív vagy! Az egyik az át vészelt betegségeknél pozitív, a másik meg az éppen zajlónál. Ha olyan szerológiát kért a doki, ami mindent néz, akkor elég sok átvészelt lesz rajta. Azt ne tekintsd betegségnek, hisz már régen átestél rajta, csak az ellenanyag benned van, és ez kimutatható..... de ez enm baj, hisz a védőoltások is pont ezt a célt szolgálják.... h legyen ellenanyag titer bennünk....
figyi! Tuti, h attól fáj vmid mindig, mert meglátod a hőmérő higanyszálát! Pszichésen eldöntöd, h ha csak 36,6, akkor ok, ezért nem fáj sehol. Ha 37,7-et mérsz rektálisan, jön a psziché, h húha, ez már baj! Erre vhol a pszichéd hatására a tested jelez... ennyi....
Tök normális, a női nemi ciklusodnak megfelelő hőid vannak! Semmi bajod fizikálisan!
hát, nem tudom, h hol olvastál utána, de biztosan nem szakmai könyvekben! Bizony le kell vonni! A kórházakban is azt teszik! Le kell vonni a szájban mértből, a hüvelyben mértből, a dobhártyán mértből, a rektálisan mértből!
Leírtam miért! Rektálisan maghőt mérsz, ami természetes, h magasabb!
37,2? Na bumm! Peteéréskor, és menses előtt tök természetes, mondhatni élettani, ha ennyi! Vagyis, havonta többször is lehet egy nőnek iylen hője!
nem akarok bunkó lenni, de biztos, h nincs. Hipochondriának hívják már ezt. Csak nézd meg. Én kimondtam (amit sztem már orvos is mondott neki), h pszichológus kellene, erre rólam tudomást se vesz.... :))) Megnéztem, már nem ez az egy iylen fóruma van. Hosszú ideje ezen pörög. Pedig orvosok/ vizsgálatok sora bizonyítja, h semmi baja.
Eszembe nem jutna nap, mint nap végbélben hőmérőzni magam, csak mert betegség tudatom van.
Gondolom, amint egy orvos megemlítette pszichológus szót, nem ment többé vissza....
abból a hőből, amit rektálisan mérsz, minimum 0,5 fokot le kell vonni!
Nem mindegy, h maghőt, vagy köpeny hőmérsékletet mérsz! Köpenyhőt mérsz hónaljban, maghőt rektálsan! Persze, h magasabb ott... de minden szbály szerint 0,5 C le kell vonni belőle!
Lehet akkor nincs is hőemelkedésed, ha ezeket levnod....
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Egy tanácstalan lány története
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- A párom nem bír a vérével. Tanácstalan vagyok. Mitévő legyek?
- Hason, oldalt, vagy háton altassam a babámat? Tanácstalan vagyok...
- Teljesen tanácstalan vagyok