Tanácsok egy éves fordulóra... (beszélgetés)
De "ő"kezdte!Szerintem senki nem engedné hogy a gyerekét lefattyúzzák!És még ő beszél az intelligenciáról... Mind1 hagyjuk!Le van kakilva:) Igazad van:)
Szerintem mindketten átestetek a ló túloldalára! Ne haragudjatok, de ez gyerekes dolog amit csináltok! Egymás magánéleti problémáival dobálózni... :/
Hú de jó szöveged van:/Nem kellettél még a sanyikának sem!Pfff...A gyerekem nem fattyú!Azok voltak fattyúk akiket elvetettél te ribi:D
Elég cinkes ez a te szádból, miközben Sanyikára, a trollra te startoltál rá. :DDD
Hiába terelsz, hülyeséget írtál. A hozzászólásaidból nyilván való, hogy nem csak a fattyad atyja "csinált meg", így az egy ujjamon meg tudom számolni csak a szellemi színvonalad legújabb mélyrepülése volt.
Indira!Lehet neked a hajad szála is kevés lenne hogy meg tudd mondani mennyi pasi csinált meg:))) Persze csak ratyi rambók:D!
És az ujjadon (ami amúgy rövid u-val írandó, de persze biztos ezt is cask azért gépelted így, mert nincs ékezeted a gépen) az ujjperceket számolod? Csak mert más a kezén szokott számolni, és így egy ujj egy darabot szokott jelenteni.
Sziasztok! Ezekben gondolkodom: arany karkötõ dátum gravirozással, Esetleg egy óra valahogy így megoldva :) Romantikus estét Szeretnék de sok ötletem Nincs... Lányok nekem van egy jó ötletem: elõzõ kapcsimban elsõfordulóra egy kiskutyust vettem, hihetetlen örült! :) legszívesebben Most is azt vennék :D
Én nem akartalak megbántani, ott a smile mindenhol. De ha úgy sikerült, elnézésedet kérem.
csak mivrl egy éves évfordulóról volt szó, ezért így érdekesen jött ki.
Amit meg "Colombo"-nak írtam, én is bele szoktam kukkantani egyesek interaktivitásába,egy-egy hozzászólás után, ahogy ő is tette veled.
Dehogyis!Hidd el lazán meg tudom számolni egy újjamon mennyi pasim volt(úgy).
De nem tartozok magyarázattal senkinek!
Mindenki nézzen mélyen magába utánna bántson meg!
Csak elso hallasra ugy tunt,mintha evente massal csinalnad:-) illetve csak egyszer mindenkinek :-)
Ugy látom nagyon menő vagyok:)))
Lehet a pasinak nem jott be... :-)
Hopp,Columbo,ez tetszett:-)
Mindig bejön? Ezért keresel most cuki pasit?
Vegyél fel valami szexis cuccot gyertyafényes vacsi után!Nekem mindíg bejön:)Szexi body+combfix,pici tanga vagy semmi...
atyaég :))))) ott minden szép lehet :)
szerintem úgy is jó :) milyen programmal csináltad?
Hú én nem tudom mibe csináltam...de nekem film lett...
a végén, ha a mentés máskéntre mész, ki tudod választani, hogy ne bemutató legyen, hanem diavevítés.
igen. ha bemutató, diákba rakja.ez nem jó, mert bal oldalt látni szinte az összes diát egymás alatt.
ha diavetítés, kitölti a képernyőt. és vagy te lapozod klikkeléssel, vagy automata
Szerintem bárki kezdeményezheti...
Én évfordulóra általában fényképes ajándékot adok. Van már saját képpel ellátott hűtőmágnesünk, tányér alátétünk, óránk, párnahuzatunk, hógömbünk:)
Én is így vagyok vele, tárgy lassan megvan azt hiszem fotó album :) De szeretneék egy jó progit! Sajnos eddig nem sok időnk volt egymásra, meló miatt! Így közös hobbi nem sok, étterem unalmas:/ Szeretnék valami romantikusat de ezt nem igazán nekem kellene kezdeményezni vagy igen?
Nem kell feltétlen a napján tartani.
A férjem 30. születésnapja júliusban volt, de kb. most kezd realizálódni az a program, amit elterveztem neki ajándékba.
:)
További ajánlott fórumok: