50 éves házassági évfordulóra készítünk kisfilmet, tudnátok ajánlani alá zenét, idézetetet? (tudásbázis kérdés)
kedves csehild!
Ez egy kb. 3 hetes munka volt, de annak is köszönhető, hogy az eredeti verzió 30 perces lett volna, régi videó felvételekkel is kicsit kibővítve és még több fotóval. Sőt az első verzió vége a "szeressük egymást gyerekek" című dallal zárult, de az túl érzelmesre sikerült és végül nem akarták azt, hogy könnyekkel induljon ez az ünnepi vacsora, így lett a koccintásos jelenet a vége -kicsit célozva is arra, hogy akkor emeljük hát a poharunkat és ezzel induljon is a jó hangulat:)
A házassági anyakönyvi kivonat is nagyon jó ötlet, hiszen az is az egyik legfontosabb mérföldköve volt az együtt eltöltött hosszú éveknek.
Kedves Letov67!
Igen,én is pont ilyen összeállítást szeretnék,nagyon szépen köszönöm az ötletet.
Nehéz volt összeállítani?
Nekünk júliusra kell,remélem kész leszek vele.
Még a gyűjtésnél tartok,templom,házassági anyakönyvi kivonat ilyenekre is gondoltam.
Én múlt évben készítettem egy 30. éves házassági és egyben 50. szülinapos kisfilmet főleg fotó összeállításból, ami a kis családi összejövetelen projektorral lett kivetítve. Az aláfestő zene kiválasztása volt tényleg a legnehezebb. Nagyon sok variáció született de a végén ez a verzió maradt. Ha tudtam vele segíteni már csak ötlet szintjén is, akkor örültem neki.
1. rész
2. rész
Nekem az esküvőmön ez a zene szólt, és a mai napig elsírom magam, ha meghallom! Szerintem gyönyörű! Desire:kissing you
Minden korosztálynak:)
Ez az:
További ajánlott fórumok:
- Házassági évforduló! - Nektek hányadik?
- Házassági évforduló - Ajándékötletek, egyéb ötletek
- Írd le mikor van a hazássági évfordulótok a pároddal?
- Házassági évfordulóra idézetek, versek, sms-ek, képeslapok
- A házassági évfordulónál a párok kölcsönösen meg ajándékozzák egymást vagy csak a férj a feleséget?
- Ma van a 11.házassági évfordulónk.Nektek hányadik?Mikor van?