Talpra álltam (beszélgetés)
Sziasztok!
Tetszik a téma, bár nekem nincs egy nagy, csak sok apró történetem.
A lényeg, hogy mindig kecmeregjen fel az ember, amikor a Sors taszít rajta. :-)
Hosszú csevegés akkor van, ha valaki szembe megy a forgalommal, az ilyen pozitív dolgok itt általában hamar kifújnak. Pedig erre kellene a figyelmet fordítani!
Sok minden történt velem, sok olyan helyzetbe kényszerültem, amiről a síromig hallgatni fogok.
De rengeteg erő, kitartás van bennem, 2007-ben melldaganatom volt, műtét, kemo, hormon kezelés.
Most itt vagyok, és csodálatosan boldog vagyok, mert tudom szoptatni a kisfiamat. Fantasztikus férjem van, boldog, egészséges vagyok, ahogyan a családom minden tagja.
Ennél több nekem nem kell.
Minden probléma, amit elénk hoz az élet, jól mondja az ismerősöd, azért van, hogy tanuljunk belőle. Nekem gyerek korom óta meghatározhatatlan okból vissza-vissza térően foltosan hullott a hajam.
Számomra ez a probléma, volt AZ ami rendbe tette az életemet, mert én ebből tanultam.
A „betegségemet” nem tudták meggyógyítani, mert nekem kellett rájönni, hogy lelki eredetű. Mikor rájöttem, akkor azt orvosoltam. Sikerült! Azóta jól vagyok. A szemléletváltás miatt más szemmel nézem a világot. Ez alatt azt értem,hogy ami korábban fontos volt és esetleg idegesítő lényegtelenné vált. A legfontosabb a szeretet ez irányít mindent.
Nyugati országrészben élek, ingatlan irodát vezetek.Ma egy fantasztikus nővel hozott össze a sorsom, munkám.Elvesztett szinte mindent, egy férfinak köszönhetően mégsem adja fel. A vállalkozása oda lett, a lakása oda lett a kocsija oda lett, mégis csupa mosoly, és állítja tanulnia kellett abból ami történt vele.
Nekem a legnagyobb próbatétel volt hogy a saját lábamra kelett állni munka fronton, előtte kb 5 évvel egyszerre lettünk munkanélküliek a férjemmel, két pici gyerek mellett.Lett másik munka, sok és nehéz és jól kereső, kényelmes és semmit sem fizető . Ápoltam és temettem el aput, kísértem pár éve kemóra anyut( felépült). Mindenki életében vannak nehéz helyzetek.
Amíg élsz minden megtörténhet......
Kinek mi volt életében a legnagyobb próbatétel? Mit tanult a helyzetből ez érdekelne.
További ajánlott fórumok:
- Ezredszerre talpraállni
- Nem álltam be a sorba
- Ha nem tudsz egyedül talpra állni, és nincs pénzed pszichológusra, akkor kihez fordulhatsz?
- Ne hagyd el magad! Avagy százegyedszerre is talpra állsz!
- Tetszik egy nő. Céltudatos akaratos vonzó talpraesett erős...
- Majd beszakad a hátam annyit álltam, mentem ma egész nap...