Tetszik egy nő. Céltudatos akaratos vonzó talpraesett erős... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Megdöbbentő, hogy erre a vallomásra hányan nyomtak eddig kukoricát!
(Még mondja valaki, hogy egy magabiztos embernek nincsenek irigyei!)
Hát igen, szerintem sem, viszont a válaszban sem találtam "pozitív energiát, ami mindenkit éltet", inkább sértődöttséget, ami nem utal erős önbizalomra. :)
Nem érdekel mások véleménye, ez sem túl pozitív. Öntelt vagyok, és aki nem fogad el olyannak, amilyen vagyok, az mehet a ....
Pedig jól indult...
Kicsit irigykedem.Sok sok ilyen ember kellene a földre mint Te,aki nem belerúg a másikba,hanem felsegíti.
Nekem ez most jól jött.😊
Csodás szép napot kívánok!🙂
Ha a szavaka helyette kell magyarazni, az eleg eros kepesseg beli hiba. Es ha nem tudja, mi mit jelenet, honnan tudja, mit ert el.
De aldasom ra.
Nem én vagyok a FI. :-)
Feltételezem, hogy "akaratosság" alatt a FI is inkább céltudatosságot ért - ezt csak ő tudja. (Meg esetleg mi is, ha nyilatkozik erről.)
Nekem nincs semmi gondom azzal, hogy akaratos vagyok - az Élet már eligazgatta, hogy ne vigyem túlzásba.
En orulok, hogy az akaratossagom leepitettem. Mert igy tudok celtudatos lenni.
Ahogy az allando manipulaciobol is visszavettem, mert igy tobbet lathatok meg az emberekbol.
En kozben nagyon sokat ismertem meg magambol.
Kedves FI, te is igy tettek, vagy csak felhuztal egy maszkot?
Persze, hogy az :P
A szoforgatas olyan, mint a csatateren a vivas, vagy az eladas. Tudnod kell hol es kikkel vagy.
Aki csak egy csatalo vagy egy foso vizilo, annak utat kell adni. A tobbiven meg lehet beszelni.
Eszert korabban kellett volna beallni sorba.
Az onkritika talan meg tanulhato par pofata eses utan, ami garantalt.
Jaj, ne akarj már ebből ilyen messzemenő következtetést levonni! Pl.én abszolút lelki békében vagyok önmagammal, mégse jutna eszembe hasonlót kiírni magamról.
Habitus kérdése az egész.
Tőlem mindenki vállveregetést kap, aki képes rá, és hajlandó kimondani, hogy ő egy faxacsaj/pasi.
Nézd meg Amerikát, kicsit sem okosabbak nálunk, csak 0 éves koruk arra tanítják őket, hogy ők a legjobbak, Magyarországon kiröhögnek, ha csak úgy elmondod valakinek, hogy szereted. De hallgass meg egy pszichlógust, hogy hogy hat ez egy gyerekre. Nézz meg a különbséget egy olyan gyerek között, akit arra tanítanak, hogy nem baj, ha hibázik, ő akkor is okos, szép, stb., meg tudja csinálni, és egy olyat, akit nem dicsérnek, csak mindig azt mondják el neki, amit rosszul csinált.
Egy munkahelyre két azonos képességű, azonos referenciájú ember között melyiket fogják felvenni? Aki egyenes derékkal, magabiztosan képviseli magát, vagy azt, aki szerénykedve várja, hogy majd meglátják, hogy mit tud, mert milyen gáz már az öndicséret.
Igazad van, még ha nem szimpatikus is mindenkinek az, hogy vállalod az akaratosságodat.
(Én is akaratosnak tartom magam, és ezzel nem vagyok egyedül. :-) Na és? Van, aki akaratos, van, aki akarnok, van, aki akaratgyenge... És így tovább.)
További ajánlott fórumok:
- Két éves kislányom egyre akaratosabb.Más anyukák ezt hogy küzdik le?
- Mit lehet kezdeni egy makacs, akaratos, öntörvényű férjjel?
- Határozott, céltudatos nők ..... (?) férfiak
- Nagyon akaratos a gyermekem, mit tanácsoltok?
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- Hogyan lehetnék önbizalomtelibb, talpraesettebb, kevésbé érzékeny?