Majd beszakad a hátam annyit álltam, mentem ma egész nap... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szarkasztikus? Hát akkor ez most bizony visszafelé sült el, és saját magadat tetted nevetségessé. Idegeskedni? Ja, hogy ezt is szarkazmusnak szántad? Hát igen, ilyen mondatok jönnek ki egyesekből, ha már nincs érv, értelmes gondolatok.
Nem, nem kell szarul éreznie magát annak, akinek nincs szüksége segítségre, nincs szüksége arra, hogy kibeszélje másokkal a nehézségeit. Az nem tetszik az embereknek, hogy te itt azokon ítélkezel, akiknek meg ezekre van szükségük, mintha ettől ők rossz emberek lennének. Senki nem írta neked, hogy ezért érezd magad szarul, ez csak a te ferdítésed és agyszüleményed, de ezért meg ne másokat hibáztass. Örülj neki, hogy te rendíthetetlen kőszikla voltál. Minden beteg, idős ember más. Legtöbbször nem áldozat szerepében akarnak tetszelegni, akik kimondják az érzéseiket, hanem adott esetben a sorstársak vagy a megértő emberek támogatása jól tud nekik esni. Sőt, jelen esetben ez csak egy vallomás, még csak nem is fórumnak indult, pont te csináltál ebből azt.
Sajnálom, de te ezt bevállalod már régóta tudom, nem ájtatos manóskodsz.
Sokkal jobb ez így, mint az áldozat szerepben sírni.
Értőm olvastam, a szarkasztikus mondatomat sajnálom, hogy nem értetted. :) Illetve azt sem sajnálom, ne idegeskedj miattam, lépj át!
Az meg nagyon szomorú, hogy olyanok az emberi kapcsolatok, hogy annak kellene carul érezni magát, aki zokszó nélkül teszi azt, amit tesz, még nekem kell ezért kussolni. Egy frászt, más a hozzáállásom, ha nem is tetszik ez itt egyeseknek.
Ki tetszeleg itt az áldozat szerepében? ...nem én.
Az, hogy te megcsináltad minden panaszkodás nélkül, neked nem kellett sehova kiírnod, megosztani másokkal, pontosan azt jelenti, hogy te milyen tökéletes voltál ebben -saját véleményed szerint, tehát igenis fényezed magad.
Igen, te ne is érezd magad rosszul, elég, ha az érzi magát annak, akibe belerúgsz, mert hát bűn, hogy valaki vállalja az érzéseit, hogy kicsit elfáradt...
"Egészen más az elesettekre gondolni vagy gondoskodni róluk"
Mint írtam, halálukig, az gondolom azért csak sejtet valamit.
Nekem egy unokatestvérem esete villant be, aki megütötte a tehetetlen anyját, mert már nem bírta az éjszakákat vele, ugyanezeket a szavakat használta, önző, egoista, öreg.
Elvállalta volna más a gondozását a néninek, de az örökséget nem hagyta. Ennyi a sztori.
Te meg nem ismersz engem, mennyit viselek el, mekkora a tőrési küszöböm.
Ha leírnám, akkor átmennénk "Csupasz pisztolyba" kinek szerzett nagyobb sebet és többet.
Te tudod mennyi fér bele még neked, én meg szintén én mennyit viselek el.
Sok erőt kívánok, rád fér!
Dobjam be a törölközőt? Adjam más gondozásába vagy öregotthonba? Az anyám. Amíg módomban van vele leszek.
Egészen más az elesettekre gondolni vagy gondoskodni róluk. A gép elől nagyon könnyű másoknak osztogatni az észt, de megmozdulni és alárakni egy idegen embernek az ágytálat minden elvárás nélkül na, az gondoskodás, ellátás.
sosem írnél még névtelenül sem ilyet le
Milyet? Nem ismered anyám természetét. Gyermekkoromban is vigyázba kellett állni mindennek és mindenkinek mire hazaért.
Most elgondolkodtam, hogy elküldjem ezt a hozzászólást, mert nem hiszem, hogy nekem magyarázkodnom kéne ezért a vallomásért.
Nem fényeztem magam, a kérdésre adtam választ, hogy átéltem-e?
Át. Nem egyszer. Engem bosszant, amikor valaki a családtagját bántja .
"#akarnok #dirigálás #idős ember #parancsolás"
Ha nem bírja, akkor be kell dobni a törölközőt, az sem szégyen, mint, ahogy az sem a szememben, hogy másképpen gondolok az elesettekre, sosem írnél még névtelenül sem ilyet le.
Tudom belefárad az ember, de akkor sem.
Nehogy már a véleményemért még rosszul érezzem magam.
Szar lett ez a világ, velejéig romlott.
Tumbo, semmi gond !
Akit kedvelek, azzal privátban osztok meg magamról is , ahogy tettem ezt veled is.
Ne haragudj, én nem nyitottam erről fórumot, vallomást, naplót, magánügyem volt, magánügy a mostani életem is, se ne szánjanak, se ne irigykedjenek!
Ha megosztom, onnantól már közüggyé teszem.
Én nyugis természetű vagyok a szeretteimmel.
De a FI. támadásnak vette azt is, amit javasoltam, rossz az, aki rosszra gondol.
További ajánlott fórumok:
- Dobhártya beszakadás
- Mit lehet tenni, ha a köröm szép hosszúra megnő, de mégis a közepe fele oldalt beszakad folyamatosan?
- A kormok toredezesere, beszakadasara mit ajanlatos hasznalni, ill.fogyasztani?
- Durván, hús alatt beszakadt körömmel mit lehet tenni?
- A derekamat mintha árammal összehúzná, a hátam beszakad a bal combizmomig fáj az egész..Mi lehet ez?
- Köröm beszakadása vágáskor