Talpamon (csak az egyiken) pici apró pontok vannak melyek kissé kitülemkednek, mi lehet ez? (tudásbázis)
Az immunrendszer erősítése sokféleképpen lehetséges.
Egészséges életmód -kevés cukor!
Sok szabad levegő.
Probiotikumok, esetleg multivitamin.
Bizonyos növények, grapefruit, C vitamin.
Nem tudom, mennyibe kerül,mert én mlm-ben vásárolok. Nekem ott éri meg és a többit annyira nem ismerem.
Egyébként mi általában almaecetet használunk, de lehet most a 20%-os jobb volt.
Ez is fertőzés - vírus. :((
:))
Akkor most szurkolok neked, hogy a gaz latrok eltűnjenek!
Attól még javadra válna egy kis immunerősítés!
Lehetséges, hogy jó jel. Várd meg míg az összes eltűnik.
Ha valamelyik szemölcsöt is megsérted a reszelővel, szétterjesztheted a vírust.
Nem tenném.
Az is, jó, de érdemes mellé a vírusirtó fűszereket is használni, sok fokhagymával. :)
A probiotikumok immunerősítők.
Hát csak annyit mondott, hogy ha nem használ az ecsetelő, akkor menjek vissza és megbeszéljük a további lépéseket pénztárcámhoz mérten.
Ha szedek eurovit multivitamint az is jó?
Na és akkor mit akarnak veled megvetetni?
A C vitamin mindenképpen fontos.
Probiotikum készítmények. Nekem pl.csak Acidophilus van és az is tökéletes.
Nem kell szerintem sok pénz hozzá, hanem pl.jó étrend. (is)
Az immunrendszert is meg kell erősíteni, hogy a szemölcs vírusát el tudja pusztítani.
Ha elszíneződik lehet, hogy a kezeléstől pusztul a nyavalyás!
Fertőtlenítsd is esetleg, hogy ne tudjon terjedni.
Betadine, ecet, grapefruit mag csepp,oregano olaj, szódabikarbóna stb.
Mert lehet, hogy neki is csak az egyik lábán volt. Ezért mondják, hogy nem jó más cipőjét használni.
De ha veszel a patikában formalin oldatot, azzal tudnád fertőtleníteni a cipőket.
Vattát benedvesítesz a formalinnal, beleteszed a cipőbe, utána a cipőt egy műanyag zacskóba és szorosan lezárod. 1-2 napig benne hagyod, utána kiteszed a teraszra (ha van) szellőzni. Irtó erős szaga van a formalinnak.
Nekem egy van.
Próbálkoztam verrumal ecsetelővel, de semmi.
Viszont nem szaporodik.
Gondolkoztam, hogy kivágatom, de nem volt soha időm otthon maradni vele.
Szemolcs.
Azert bar a verehullorol sok jot mondanak, a fiam usziban osszeszedett szemolcsot (nem futo, csak 2 db), es mi nem pocsoltunk ecsetelokkel, lezerrel egettek le neki es utana egy verunec nevu kenoccsel kellett kenni. Mivel fajdalmas es a doki nem akarta nagyon megkinozni elsore, ott maradt egy pici a gyokerebol, masodik kezeles utan nem nott vissza.
Sztem az ecsetelok ugy magukban nem sokat ernek. Es volt a dokinal egy kisgyerek akit ecsetelgettek meg ugye nem nagyon figyeltek oda es mar az egesz kezecskeje telistele volt, egy csomo alkalom kellett neki lezerrel. Ez fajdalmas szoval amig idoben vagy..
Nekem már kiterjedt egész testre, de ott más tünetekkel, de annyira viszketett a bőröm, hogy nem aludtam éjjelente.
Csak a kézfejemen és a lábfejemen (leginkább talpat érintve) jöttek olyasfélék, mint neked.
Gyógyszertári készítményt kaptam üvegben. 2 lépésből áll a kezelés, 1 hét különbséggel kell alkalmazni, de olyan durva a cucc, hogy megmarta a műanyag kádat. Adott egy szintén gyógyszertári keverésű krémet is, de azt csak akkor kell alkalmazni, amikor viszketést tapasztalok.
Szia!
Szép kis szemölcsrendszert szedtél össze! :-) No para, nekem is volt.
Vegyél gyógynövényboltan, vagy gyógyszertárban "vérehulló fecskefű" cseppet. Azért raktam idézőjelbe, mert nem vagyok benne biztos, hogy helyesen írtam, de ott tudni fogják.
Az a lényeg, hogy fürdés, zuhanyzás után amikor kiázott szépen kend be őket. Lényeg, hogy csak oda, az épp bőrre ne kerüljön. Meg fog száradni, de jobb ha veszel egy zoknit. Ezt ismételd meg minden este. Pár nap után (lehet már másnap) észleled, hogy elkezd a teteje elhalni és kitüremkedni. Ezt a bőrdarabkát megint fürdés után steril pengével levagdosod és már a friss felületet újra bekened. Szépen ki fog haladni az egész, még a gyökerei.
Nekem 2006-ban volt. Az orvos által felírt ecsetelőtől szaporodtak... Már fájt rálépnem.
Eltűntettem, azóta nincs.
Sok sikert! :-)
Szia!
Nekem most vannak ilyenek, de a kezemen is jöttek.
A bőrgyógyász szerint bőrfertőzés.
További ajánlott fórumok:
- Érettségi, pontok, továbbtanulás - gimi után
- Mi lehet ez a talpamon? Nem bírom megmozdítani a lábam.
- Mitől lehet az, hogy a talpamon szálkásan hasad a bőr? Esetleg tud rá valaki valamilyen megoldást adni?
- Megjelent a talpamon egy kis kör alakú bőrkeményedés. Tyúkszem?
- Mi a véleményetek? Római strand vagy Pascal strand?(még egyiken sem voltam)
- Hogy lehet az, hogy 2 gépünk közül csak az egyiken tudok a nevemmel, jelszavammal belépni egy oldalra?