Talán ez lesz a nekem való! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Talán ez lesz a nekem való!
gratulálok az elszántságotokhoz, látom van kitartás bennetek :D
ha szeretnétek, tényleg jókat enni, sokat enni, és emellett egészségessé válni/maradni:
"Vigyázat! A paleolit táplálkozás ragályos, aki kipróbálja, és javulásnak indul az állapota, az úgyse fogja többé abbahagyni, mert nem szeretne újra cukorbeteg lenni, visszahízni a tízkilókat, nem kívánja vissza a fájó izületeit, migrénjét, menstruációs görcsét, vagy aknéit." (Szendi Gábor)
konkrétabban szólva, mivel mindkettő mérgező, ezért a tested olyan gyorsan szeretne megszabadulni tőle, amilyen gyorsan csak lehet.
kérlek, mielőtt a zabkását odaadod a gyerekeknek, olvass bele:
És te is!
Gratulálok az önuralmadhoz! Példa értékű, gondolom:)
NEKEM NEM KELL AZ ÜNNEP, AHHOZ, HOGY NÉHA ELVESZÍTSEM A FEJEM ÉS AZ ÖRURALMAM:))
Igazán nincs mit!
Nemrég kaptam egy "diétás" tiramisu receptet. Pénteken kipróbálom. Nem kell bele mascarpone, túró és tejföl helyettesíti. Én elkezdtem gyűjtögetni finomnak tűnő recepteket.
:)
Hát azért nagyon nehéz sokszor!
Köszi!
Neked is sok kitartást!!!
Nagyon remélem:)
Ma zabpehelyből csináltam kását magamnak ebédre. A reggeli torna után jól esett, mert kimaradt a reggeli és a tízórai is. Maradt még uzsonnára, de valószínű, hogy káposztából csinálok inkább salátát magamnak. A zabkását meghagyom a gyerekeknek. Azt viszont meg kell hagyni, hogy a tejeskávé és zabkása együtt isteni béltisztító:)))
Nekem még nagyon sok!
127-ről indultam. Ma mondjuk 2 kg-val vagyok több, mint amit itthon mértem a múlt héten, de azt tapasztaltam, hogy a 2 mérleg nem ugyanazt mutatja. Lehet, hogy a 7 kg csak 5:)
99 szeretnék lenni augusztus 21-re. Aztán a következő állomás február 21 ( 3x betöltése), 75 kg.
Szia!
Köszönöm szépen!
A kenyeret szinte teljesen kiiktattam. Talán 2-3 x ettem az elmúlt 1 hónapban. Hetente 1x fitnes teremben nagylabdás tornán voltam, de itthon is csináltam szinte minden nap néhány gyakorlatot. A biciklit lecseréltem sétára. Reggelire vagy abonett, vagy semmi. Nagyon ritkán volt valami más. Tízóraira tejeskávé/ kapucsínó abonettel, vagy joghurttal, Korpovit keksszel, esetleg felvágott, sajt stb hozzá. Ebéd ugyanaz, mint a családnak, esetleg néhányszor diétás változatban, vagy a maradék előző napról, ha kevesebb Ch-ot, kalóriát tartalmazott, mint az aznapi ebéd. Uzsonna többnyire egybeesett a vacsorával, este 4-5 között. Nagyon sokszor csak a tejeskávé/ kapucsínó abonettel, felvágottal, stb, de előfordult többször, hogy az ebédből ettem kisebb adagot. Eleinte sok nyers zöldségből csináltam salátákat. ( most sem ártana, de félek a nagyon hirtelen fogyástól, bár vitaminpótlásnak sem utolsó). Volt, hogy gyülömcsöt ettem egy-egy étkezés alkalmával. Karomról 3 cm, csípőről 10 cm, derékról 10 cm, combról 9 centi, mellről 9 centi ment le.
Holnap is megyek labdázni, péntekenként pedig beiktatok has-láb-popsi edzést is, azon a területen vagyok a legkritikusabb:)
Szia Zsuzsanna!
szabad megkérdeznem hogy hogyan fogytál le 7kg-ot 4 hét alatt?
Én arra lennék kiváncsi hogy mit ettél, mennyit, és hogy valamit sportoltál-e?
Egyébként gratulálok.
Szia Kata!
Nagyon örülök a fogyásodnak! Gratulálok, csak így tovább!
Tudom, hogy sok az a 10 kiló, de én is 7-et fogytam 4 hét alatt. Ne add fel, csak így tovább!
Azt írtad, hogy vannak egészségügyi problémáid - az orvosod szerint a gyors fogyástól. Akkor ezek után leadsz 1,5 hónap alatt 10 kilót? Nem rontott ez a problémáidon? Lassíts egy kicsit, a heti 0,5 - 1kg-ot tartják reálisnak, és hosszú távon megtartható súlycsökkenésnek.
Ami pedig a diétás recepteket illeti találsz a neten rengeteget, alakítsd ízlésed és anyagi lehetőségeid szerint őket.
ez a fölösleged hány %-a? (és a teljes kiinduló testtömegednek?)
10 és 10 kg közt óriási a differencia...
másfél hónap alatt 10 kiló? EZ rengeteg, vigyázz magadra!!!!! nem szabad így diétázni, mert így nem csoda, ha kiürülnek a vitamin - és egyéb tartalékaid!
Tudom, hogy minden tele van a villámgyors fogyással, de
1. nincs rondább, mint ha valaki kifogy a bőréből, és vagy úgy marad, vagy meg kell műttetnie magát
2. arról már soha nem szól a fáma, hogy egy dús hajú duci nő szebb, mint egy kihullott hajú sovány
3. annyira kiéhezteted a szervezetedet, hogy amint eszel egy falat nem diétás ételt, elraktározza, hátha megint nem kap ezután sokáig semmit
További ajánlott fórumok:
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Május végére csinos leszek!Hétfőn kezdem.Gyere segíts nekem, csináld velem!
- Hogyha nékem sok pénzem lesz
- Talán lesz randi...! Tanácsokat kérek!!
- Talán nem nekem való a monogámia?
- Le tudja ezt fordítani nekem valaki? Talán hindi...