Találtunk egy2-3 hetes kiscicát, hányszor etessem egy nap? (tudásbázis)
Halihó!Hogy van a kiscica? Sikerült bolhátlanítani?
Én egyszer hármat neveltem föl.Fecskendővel etettem őket.Gyönyörű cicák lettek.Sok sikert és kitartást kívánok!
Szerintem pici még ehhez. A spot-onok is általában 8 hetes kortól alkalmazhatók, pedig vemhes és szoptatós cicáknál nem ellenjavalt.
Viszont ha bolha van a kiscicában, akkor ott féreg is van/lesz, így szerintem elsőkörben indokolt egy állatorvosi vizsgálat.
Állatorvosnál lehet ki mérve cicatejport,amik meg felellő hígításban kell etetni 3óránként.
Sok türelmet és kitartást kívánok!
imádni való kis d.gök tudnak lenni:)
nekem mikor szült cica ,szegénybe keresztbe fordult a kicsi,két mellső lábát dugta ki a kicsi,mamacica feküdt ,és nézet rám ,kicsinek meg lilulni kezdett a tappancsa, igy kénytelen voltam kicsit vissza tolni, és hasán keresztül megforditani...és ez a cica most 3 hónapos,de haláli hogy tud rohanni felém,szinte van ,hogy beleugrik a kezembe:)
Nálunk most születtek kiscicák, igaz még csak 1 hetesek, de szerintem 2-3 hetesen még az anyacica "takarítja" őket és nem szobatiszták.
Sok sikert a cicushoz. Nem sokan mentették volna meg és gondoznák így.
Mindent csinál már magától.
Sőt,nagyon hamar szobatiszták is lesznek./Ha jófajta:)/
én haza nem vittem volna őket...rengeteg betegséget terjesztenek a kóbor macskák,nemrég volt róla szó a tévében!:( biztos aranyosak,és biztos sajnáltam volna őket én is de én akkor sem vittem volna haza...
sok szerencsét!
További ajánlott fórumok:
- Egymásra találtunk?!
- 17. ker.-ben találtunk egy kutyust
- Találtam egy kb. 2 hetes kiscicát, mivel etessem, hogyan gondozzam?
- Árva fiókát találtunk!
- Lakást szeretnénk bérelni, de amit olcsón találtunk lehetőséget, ott a címkiadásért 7000 Ft-ot kell fizetni előre
- 13 éves lányom nyakán tegnap este csomót találtunk:-'(