Tagja vagy a Talk Fusionnak, vagy van ilyen ismerősöd? (beszélgetés)
Nem csak ezen gondolkoztam el, amit írtál, hanem kaptam egy körlevelet, amiben arra buzdítanak, hogy a banktól kérjünk kimutatásokat, egyrészt, hogy milyen árfolyamon váltottak a befizetésem napján, milyen árfolyamon utaltak annyi hitelt, amennyit épp kaptam, és hol van a különbözet, ami akár több ezer forint is lehet!, ill. hogy számolják, számítják ki a különböző költségeket - és azok devizában vannak-e.
Én megnéztem az én dolgaimat, és úgy döntöttem, hogy ebbe én is belevágok, mert sok eltérés van ám nálam is!
Főleg, hogy ez nem per, nincs veszteni valóm.
És a bank mindenképp belebonyolódik valamibe, valamikbe.
Ill. állítólag eddig még senkinek!!! nem válaszoltak! Már az is VALAMI!
Addig fel lehet függesztetni a törlesztési kötelezettséget, amit a tulajdoni lapra is fel lehet vezettetni.
Ennyit megér, nem?:)
Hmmm... köszi a biztatást!
Most belehúzok:)))
Basszus!
Most erre mint mondja??!!
Tedd azt! Csók!
Szóval te tudtad, hogy a három főfő átment oda, és amikor erről írtam, nem úgy adtad elő, mint aki tudja! Nagyon ravasz vagy! :))
Kívánok Neked nagy kapást!
De emberek, akiknek én szimpatikusabb vagyok, csatlakozzatok hozzám:)))
(Már bocsi, hogy lenyúlom a pasikat!:)))
Végre eljutottunk oda, ahová mindig is szerettem volna!
Az iWowWe-hoz.
Az iWowWe olyan a TALK FUSION-hoz képest ár/érték arányban és tudásban, mint a kamion a talicskához).
A Talk Fusion 4 magyar gyémántja közzül 3 jött át a WowWe-hoz.
Ha Talk-os vagy, akkor csatlakozz te is rajtam keresztül hozzánk.
Hmm... nem rossz!
Azt hiszem, ha engem sarokba szorítanak, én is támadni fogok. Legyen az akármi!
Nekem azért nem okoz gondot a hiteltörlesztés, mert nem fizetek senkinek :)
Sokáig nyögtem ezért, azért aztán ledobtam a gépszíjat és azt mondtam, hogy fájjon a feje annak aki pénzt adott. Szemétség, tudom de e'vvan :)
2 perc alatt készítek párizsi üdvözlőüzenetet "éjféltoronnyal" vagy más háttérrel és föltolom valamelyik tárhelyemre ahol megnézheted.
Erőforrást sem nagyon igényel a cloud technológia amúgy is nagy dolgokra képes.
A TF-nek ha referenciája lenne mondjuk az NSA, az FBI vagy más hiteles cég akkor lehet elgondolkodnék de 750 dolcsiért + 35 dolcsi havidíjért nem nagyon éri meg ezzel bohóckodni.
Ha pedig mindenképpen brandet szeretnék akkor ott van 200 dolcsiért az iWowWee :)
Nos a videó email teljesen más, mint amit a hagyományos email enged.
A vmailnél a web-irodádban vannak feltöltve a videóid és innen küldöd ki őket. Ez csak 13-15 kbit, így nem terheli a mobil netet sem. Ez akkor is igaz, ha egyszerre 5 videót teszel bele és ez lehet akár 5 mozi film is!!!
A hátteret te választod ki, vagy pár kattintással olyat készítesz, amilyet akarsz.
Na így hogy tetszik?!
Igazad van. A TALK FUSION a felső elit számára fizethető csak meg.
... és nincs mögötte igazán feljlesztés!
Viszont van ennél nagyságrendekkel olcsóbb megoldás, ami ráadásul többet is tud! ;D
Vili, de ha a szolgáltató határozza meg és valaki például egy 3GB mobilnettel erőlködik és a szolgáltatója limitál, akkor sem tud rendes videoüzenetet küldeni, ha még egyszer megszületik.
És ez esetben mindegy, hogy TF vagy hagyományos mail.
Amúgy nagyon sok megoldás van - bár nyilvánvalóan az lenne a legjobb, ha nem tartanák gestapos nyomás alatt a felhasználókat a szolgáltatók.
Próbáltad már? Mert a legtöbb szolgáltató meghatározza a csatolmány maximális méretét. A videók nem 1-2 mega terjedelműek.
Egyébként tényleg az ingyenes a legjobb megoldás.
A Talk Fusion irreálisan magas árakon érhető el és szerintem nagyon szűk réteg tudja kihasználni a benne rejlő lehetőséget.
:)
Szuper vagy!:)
Köszönöm az ötletet,
kedvencnek is jelöltem.
Meglátjuk az ihletet
ki hozza ki belőlem.
:)
Ez még akár ide való is lehetne:
Jólesett a borravaló, mert Pamutdisznó jóravaló:)
A fodrász meg szemrevaló, hát használtuk, mi arra való!
Ja...ezt nem is tudtam...
Mert ha felveszem kamerával a mondókámat és egy mailhez csatolom?
Az nem ugyanaz? Ingyen...
Hát le vagyok súlytva!
Nincsen érdemleges hozzászóló és megint "CSAK" a szex! :D
Ezt is megtudom érteni:)
Jó pasi lehetsz! Hmmm.... Tőled jól eshet a borravaló (is):)
További ajánlott fórumok:
- 2013. márciusi havazás. Várakozik ismerősöd a hó fogságában, ha igen mennyi ideje?
- Ajánlottad már ismerősödnek a HOXA-T?
- Ha az ismerősöd rosszul bánik a gyerekeivel, jelentenéd a gyermekvédelemnek?
- A Hoxán találtál már ismerősödre vagy rokonodra?
- Van olyan ismerősöd akinek cilinderes szemüveg kell?Tudtok ebben segiteni nekem?
- Melyik az a bank, amitől óvnád az ismerősöd? Csak a bank nevét írd!