nem, arra hibát ír ki. próbáltam többször.csak azt a sticket hagytam feltelpítve a laptopon, ami a tablethez is jó, de azzal a sticckel a laptopon nem működik a kártya
De ezek szerint a lapin elfutna a tablethez szükséges. Érdemes lenne újratelepíteni, nem? Nem okoskodni akarok, csak néha teljesen kézenfekvő megoldásokra nem gondol az ember :)
Nekem a stickem megeszi a SIM kártyákat, vagy mindig selejtet kapok, nem tudom. Kiszedni sem szoktam a stickből, a gépről levenni is csak néha-néha szoktam, de már kétszer vagy háromszor kellett cserélni a kártyát, mert egyszer csak úgy döntött, hogy nem működik tovább.
Újat fognak adni. Szerintem lehet, hogy díjtalanul kicserélik, ha beviszed. Nekem többször meghibásodott a SIM-em valamiért (mondjuk az egyértelműen nem az én hibám volt), és adtak helyette másikat.
sziasztok. Egy SIM kártyát használok, 2 mobilstickez. Újfajta SIM kártyám van, viszont egyik oldala eltört(microsim) mellett. Mennyiért cserélhetik ki normális régi "teli"SIM kártyára? Esetleg ha viszek hozzá régi SIM kártyát, át tudják rá vinni a számot?