hát passz; beszámolták; 5000pontom volt, én is meglepődtem, mikor kérdezte az ügyfélszolgálatos hogy miért nem számoltatom be? (telefont nem vettem T-Mobilnál vagy 4 éve, nem is tervezem) Addig én is úgy tudtam, hogy nem lehet, ezért nem foglalkoztam vele... fogalmam sincs miért tettek kivételt, mert nem volt ismerősöm a nő; csak azért mentem be az ügyfélszolgálatra, mert elkutyultam a "csekket" és ott fizettem ki a számlám
Már lehet telefonszámlára is fordítani csak nem a teljes összegre... én múltkor annak számoltattam be.
Amúgy a pontokat beszámítják 1/1 Ft-ért + az aranykártya minősítésért kapsz még pár ezer ft-nyi kedvezményt a készülék árából; legalább is engem ma hívott a T-Mobile, hogy lejárt a hűségszerződésem 2 éve és jó lenne ha már vennék tőlük telefont és a bige azt mondta, hogy kapok plusz kedvezményt is.
De az is lehet féltik, hogy otthagyom őket (egyébként megérdemelnék)és elesnek a havi tetemes összegű forgalmamtól :)
Az aranykártyások kedvezőbb árlistából vásárolhatnak készüléket, 1 pont 1 forint. Ha nem szeretnél készüléket vásárolni, tartozékot vagy feltöltőkártyát tudsz venni belőle. Figyelni kell mert a pontok elévülnek.
Ha lejárt az előfizetés hűségnyilatkozata, érdemed mielőbb felhasználni a pontokat, mert aztán havonta csökken. Készülék, vagy tartozék vásárlásra, fordíthatod. A telefonszámla nem egyenlíthető ki vele.
Van anyukámnak tmobile aranykártyája, és vannak rajta pontok, az ugye forintba beváltható, de készülékvásárlásnál jutok valamiféle kedvezményhez ezzel? valaki tudna segíteni?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.