Szűz nők és a szerelem.... (beszélgetés)
Tudod, ha egy szep kulonleges lakatot szeretnel magadnak venni, akkor melyiket valasztanad?
Az egyik lakathoz vagy 50-100 kulcs is nyitja, vagy pedig egy olyan lakatot amely csak egy kulcs nyitja?
Az a lakat sokkal de sokkal ertekesebb es jobb az, amit csak egy kulcs fogja nyitni.
:-)))
;-)
Én szűz jegyű vagyok és számtalanszor halottam pasiktól (nem csak azoktól, akikkel szexeltem is), hogy a NŐ vagyok; odafigyelek a másikra, odaadó vagyok, ha kell határozott, de tudok nagyon "elesett" is lenni stbstb.
Akikkel szexeltem mindig azt mondták, hogy a legjobb (de ezt kegyes hazugságnak veszem; mert ugye hogy nézne már ki, ha azt mondaná, hogy "bocs szivi de ez elég car volt")
Szintén, de nem vagyok gondoskodó.:)
Nem hiszem, hogy csak a csillagjegye alapján be lehet határolni valakit. Hol van még a napjegy és a holdjegy?:)
Már a 2. palitól hallom, h ódákat zeng erről a jegyről, pedig a férfiak nem hisznek a horoszkópban. Azt mondták nagyon odafigyelő és jókat lehet vele beszélgetni. És az ágyban is a legjobbak. Komolyan nem én találom ki. Én amúgy mérleg vagyok. :)
Nagyon meg tudják fogni a pasikat a gondoskodó természetükkel. Ez igaz rátok?
Miért különlegesek a szűz nők a férfiak számára? Miben tudnak Ők "többet" adni egy férfinak?
Aki ismer szűz jegyű nőt vagy Őmaga az írjon:)
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Szűz jegyű fiúk és a szerelem